Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Φόρος τιμής στον Βασίλη Βαβυλουσάκη για τη διάφανη λειτουργία των οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης!

Δημοσίευση: 17/03/2023
Βαβυλουσάκης

Σε παράλληλες εκδηλώσεις του πολυσυνεδρίου της ΓΣΕΕ, συνταξιούχοι της ναυτιλίας και του τουρισμού  τίμησαν με σεμνό τρόπο τον Βασίλη Βαβυλουσάκη, για τα πολλά χρόνια και την ουσιώδη συμβολή του, ως διοικητής οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης.

 

Για μία ακόμη φορά ο Βασίλης Βαβυλουσάκης  τιμήθηκε για την εξυγίανση, τον εκσυγχρονισμό και τη διάφανη λειτουργία των οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης των οποίων πολλαπλασίασε την περιουσιακή τους κατάσταση, αφήνοντας παρακαταθήκη σε συνταξιούχους και ασφαλισμένους.

 

Στη δήλωση του Βασίλης Βαβυλουσάκης αναφέρει, ότι ευχαριστεί για μία ακόμη φορά που συνταξιούχοι τιμούν το έργο των Διοικητικών Συμβουλίων, οργανισμών που είχε την τιμή να προεδρεύει. Τόνισε μάλιστα ότι αυτοί οι οργανισμοί μακροημέρευσαν γιατί τόσο ίδιος, όσο και τα διοικητικά τους συμβούλια, δεν έβαλαν το “χέρι στο μέλι” καταρχάς, ενώ ακόμα δούλεψαν με τεχνοκρατικά πρότυπα και ενδεδειγμένες αναλογιστικές μελέτες  και προβλέψεις, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των ασφαλισμένων.

 

«Τα χρήματα, ειδικά τα ξένα είναι ιερά» όπως λέει ο Βασίλης Βαβυλουσάκης, και πρέπει να τα σεβόμαστε πολλαπλάσια από αυτά του δικού μας υστερήματος.

Εν συνεχεία σχολίασε:

«Δεν είμαι πλούσιος, έχω δεχθεί χτυπήματα της κακής αγοράς κάτω από τη ζώνη, αλλά μπορώ να είμαι υπερήφανος που τίμησα, τιμώ και θα τιμώ το όνομά μου και την επαγγελματική μου υπόσταση. Η κοινωνική ασφάλιση και η ιδιωτική ασφάλιση μπορούν να δουλέψουν μόνο με ξεκάθαρες λύσεις ,διαφάνεια τιμιότητα, γνώση, ενσυναίσθηση και ανθρώπους με καθαρά χέρια. Οτιδήποτε άλλο είναι καταδικαστέο.  Θα είμαι εδώ να υπερασπίζομαι τις αρχές μου και να συμβάλλω έστω ένα λιθαράκι στην εξυγίανση και στον πολιτισμό που πρέπει να  αποπνέει ο όρος ασφάλιση όσο και αν αυτό δεν χαϊδεύει τα αυτιά κάποιων επίβουλων.»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»