Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ευρωπαϊκή Πίστη: Bronze βραβείο για το europaikipisti.gr στα Impact BITE Awards

Δημοσίευση: 30/09/2021

Η Ευρωπαϊκή Πίστη πρόσθεσε στη συλλογή της μία ακόμη ψηφιακή διάκριση, καθώς απέσπασε το Bronze βραβείο για την αναδιαμόρφωση του www.europaikipisti.gr, στο πλαίσιο των Impact BITE Awards 2021.

Η Εταιρία έλαβε την εν λόγω διάκριση, στην κατηγορία «Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων / Μάρκετινγκ», πληρώντας όλα τα κριτήρια της κριτικής επιτροπής.

Το βραβευμένο www.europaikipisti.gr δημιουργήθηκε μετά από στενή συνεργασία με τη Linakis Digital, μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα του ψηφιακού σχεδιασμού και αποτέλεσε ένα κομβικό έργο για την Ευρωπαϊκή Πίστη, πλήρως ευθυγραμμισμένο με το όραμα και τη στρατηγική της προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.

Ο σχεδιασμός του έγινε εξ’ ολοκλήρου από την αρχή, εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες, με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, σε συνδυασμό με τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα προς τον επισκέπτη και την απλότητα της παρεχόμενης πληροφόρησης. Η μοντέρνα γραφιστική απεικόνιση, ο γρήγορος υπολογισμός ασφαλίστρων και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την Εταιρία και τους εκπροσώπους της, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που θα συναντήσει ο επισκέπτης.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και η δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών συστημάτων αποτελούν μία επένδυση, η οποία συμβάλει στη διευκόλυνση του έργου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, δημιουργεί προστιθέμενη αξία στους Ασφαλισμένους της και αποδεικνύει πως είναι ένας Οργανισμός που αναπτύσσεται ραγδαία, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»