Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Extra Assistance: Η ανερχόμενη δύναμη στον τομέα Οδικής Βοηθείας

Δημοσίευση: 27/03/2024
Extra Assistance

Στα πλαίσια συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας, η Extra Assistance ανακοινώνει την έναρξη συνεργασιών με τις παρακάτω Ασφαλιστικές εταιρίες και εκπροσώπους Ασφαλιστικών εταιριών:

  • Τον Δεύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Δ.Χ. Ελλάδος και Θεσσαλίας, την πιο αξιόπιστη λύση στις διαρκώς αυξανόμενες αντασφαλιστικές ανάγκες της επαγγελματικής αυτοκινητιστικής αγοράς με αντασφαλισμένο στόλο άνω των 9.000 οχημάτων, με έναρξη εργασιών την 01/02/2024 σε υπηρεσίες Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας Βαρέων Οχημάτων.
  • Την Accredited Insurance (Europe) Limited μέσω του εκπροσώπου της στην Ελλάδα AEGEAN AΣΦΑΛΕΙΕΣ Α.Ε., με έδρα τη Μάλτα και ισχυρή πιστοληπτική ικανότητα A- (Excellent). Δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία (με υποκαταστήματα), σε Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Δανία και Ελλάδα με άδεια άσκησης ασφαλιστικών υπηρεσιών, με ασφαλισμένο στόλο στην Ελλάδα άνω των 75.000 οχημάτων και με έναρξη εργασιών την 01/12/2023 σε υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας.
  • Tις εταιρείες INSURANCE BEAT 1 S.A.και INSURANCE BEAT BROKERS S.A., οι οποίες αποτελούν ένα από τα δυο αποκλειστικά κανάλια διανομής της ασφαλιστικής εταιρείας QIC EUROPE LIMITED, μέλος του ομίλου QATAR INSURANCE GROUP με έδρα το Κατάρ, κεφαλαιοποίηση άνω των 1,4 δις δολάρια, ηγετική θέση στο Περσικό Κόλπο και πιστοποίηση «Α» από την Standard & Poor’s. Οι πελάτες των εταιρειών INSURANCE BEAT, οι οποίες έχουν ασφαλισμένο στόλο στην Ελλάδα άνω των 110.000 οχημάτων, από την 01/02/2024 θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος της Extra Assistance.

 

Ο κ. Άριστείδης Μπουσουλόπουλος, Ιδρυτής και CEO της Extra Assistance με 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα της Οδικής Βοήθειας, δήλωσε: «Η Extra Assistance, με γνώμονα την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, αναβαθμίζεται συνεχώς, προσπαθώντας να διατηρεί υψηλά επίπεδα ποιότητας, τα οποία την καθιστούν από τις κορυφαίες εταιρίες στην παροχή Οδικής βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες όσο και τις αξιολογήσεις των πελατών της, η εταιρία μας προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες της, διατηρώντας την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών της, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τις μακροχρόνιες συνεργασίες που διαθέτει.

Στον Κλάδο Αυτοκινήτου, τόσο το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό του συντονιστικού κέντρου όσο και οι επιλεγμένοι συνεργάτες της εταιρίας σε πανελλαδικό επίπεδο συνεχίζουν να παρέχουν άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. Η Extra Assistance χρησιμοποιεί ιδία μέσα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και επένδυσε σημαντικούς πόρους στην ανανέωση και αύξηση του στόλου της κατά τα έτη 2022/2023.

Ο κ. Νίκος Μπουσουλόπουλος, Συνιδρυτής και Deputy CEO της Extra Assistance δήλωσε: «Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση των ασφαλισμένων κάτι το οποίο επιτυγχάνεται παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αποδεικνύεται από το υψηλό NPS (Net Promoter Score) τα τελευταία χρόνια, ξεπερνώντας το 80% για το 2023.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης εργασιών, η Extra Assistance επενδύει και σε ανθρώπινο δυναμικό προχωρώντας από 01/01/2024 σε συνεργασία με τον κ. Αργύρη Χατζηνίδη ένα διακεκριμένο στέλεχος της αγοράς υπηρεσιών Βοηθείας, με θητεία 25 ετών σε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικό περιβάλλον (Inter Partner Assistance & Europ Assistance) κυρίως στον τομέα της Εμπορικής Ανάπτυξης.

Η συνεργασία αυτή θα συμβάλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της εταιρείας, ειδικά στον Κλάδο Αυτοκινήτου της Ασφαλιστικής αγοράς, καθώς και στην εκπλήρωση των υψηλών εμπορικών της στόχων και την υλοποίηση του πλάνου επέκτασης σε νέους τομείς δραστηριότητας όπως Ιατρική και Ταξιδιωτική Βοήθεια, Τεχνική Βοήθεια και Cyber risk.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»