Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Experto Crede: Πρόγραμμα συμμόρφωσης ασφαλιστικού γραφείου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ν.4583/2018 (IDD)

H Experto Crede Consultants καινοτομεί για ακόμη μία φορά και προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα συμμόρφωσης ασφαλιστικού γραφείου σύμφωνα τις προϋποθέσεις του Ν.4583/2018 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Το εν λόγω πλαίσιο το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τα τέλη του 2018, ρυθμίζει τη λειτουργία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και συνεπώς αφορά κάθε ασφαλιστικό γραφείο ανεξαρτήτως μεγέθους.

Στο πλαίσιο αυτό, και λόγω των μεγάλων αναγκών της αγοράς, η Experto Crede προχώρησε στη δημιουργία ενός βασικού πακέτου συμμόρφωσης, ειδικά διαμορφωμένου για μικρά και μεσαία ασφαλιστικά γραφεία και χωρίς απαγορευτικό κόστος,  προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Διαγνωστικό έλεγχο υφιστάμενης λειτουργίας επιχείρησης σε σχέση με το τρέχον κανονιστικό πλαίσιο
  • Δημιουργία / Επικαιροποίηση εντύπων προσυμβατικής ενημέρωσης
  • Διαμόρφωση σωστής διαδικασίας για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και καθοδήγηση για την τήρηση των απαιτούμενων πληροφοριών.
  • Εκπαιδευτικό υλικό για τον Ν.4583/2018

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ExpertoCrede.Compliance@gmail.com

Διαβάστε Ακόμα

Διαθέσιμη και στα ελληνικά η ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου της Ρουμανίας για την υπόθεση της City Insurance! Αναλυτικές οδηγίες για αιτήσεις επιστροφής ασφαλίστρου, αποζημιώσεις και καταγγελίες

Προ ολίγων ημερών αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου της Ρουμανίας (FGA) αναλυτικές οδηγίες για τους ασφαλισμένους της City Insurance