Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία της Maletschek & Partner Hellas στην έκθεση Logistics & Transports Thessaloniki Expo

Δημοσίευση: 16/04/2024

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Maletschek & Partner Hellas -Sakaroglou A. & Co KG στην έκθεση Logistics & Transports Thessaloniki Expo.

Τα στελέχη της εταιρείας ευχαρίστησαν τους επισκέπτες και πελάτες που επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με πολλούς πελάτες -παλιούς & νέους-, συνεργάτες, φίλους, να γνωρίσουμε νέους επαγγελματίες/ εταιρίες και να συμβουλεύσουμε σχετικά με ασφαλιστικά θέματα τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας. Ο απολογισμός της έκθεσης είναι ο καλύτερος δυνατός! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές της O.MIND CREATIVES για το νέο αυτό εκθεσιακό γεγονός!”

Ποια είναι η MALETSCHEK & PARTNER HELLAS

Η εταιρία MALETSCHEK & PARTNER HELLAS εξειδικεύεται στον κλάδο ασφάλισης Μεταφορών/ Εμπορευμάτων. Η παροχή των υπηρεσιών μας πραγματοποιείται με αδιαπραγμάτευτη ακεραιότητα, διαφάνεια, υψηλή τεχνογνωσία και εξασφαλίζεται η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη μέσα από ειδικά προσαρμοσμένα ασφαλιστικά προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ασφαλιζομένου. Η εξυπηρέτηση σε ασφαλισμένους στην Ελλάδα, το εξωτερικό και στους συνεργάτες του δικτύου, παρέχεται από καταρτισμένα και έμπειρα στελέχη μέσα από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Με γνώμονα την βαθιά γνώση και τεχνογνωσία, την μεγάλη εμπειρία στις ασφαλίσεις της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και τον εκσυγχρονισμό, η Maletschek & Partner Hellas κατέχει καίρια θέση στην ασφαλιστική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες: https://maletschek.gr/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει την χρηματοοικονομική πληροφόρηση παγκοσμίως – η υιοθέτηση αναμένεται να είναι σχεδόν καθολική τα επόμενα τρία χρόνια

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν ήδη την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) για τις χρηματοοικονομικές αναφορές τους – πρόβλεψη για

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»