Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Europ Assistance: Στηρίζει την ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Παναθηναϊκού

Δημοσίευση: 17/03/2022

Η Europ Assistance Greece στέκεται δίπλα στα άτομα με κινητικά προβλήματα στηρίζοντας την ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Παναθηναϊκού ΑΜΕΑ.

Η ασφαλιστική εταιρεία που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με άξονα την ενίσχυση της κίνησης (αυτοκίνητο, ταξίδι, ζωή), στοχεύει μέσα από την υποστήριξή της στην ομάδα να συνεισφέρει στην ενίσχυση της πορείας των παικτών προς την κορυφή και την επιτυχία.

O Γιάννης Πετούλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Europ Assistance Greece, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε μαζί με όσους προσπαθούν! Με όσους μέσα από τον αθλητισμό αναδεικνύουν την αξία του Ευ Αγωνίζεσθαι. Μέσω της υποστήριξης μας επιδιώκουμε να συμβάλλουμε στο έργο της Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ και στην ανάδειξη μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.».

Ακολουθώντας πιστά το business mantra «You Live…We care!», η πρωτοπόρος εταιρία στην παροχή Βοήθειας και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών ενισχύει την σπουδαία προσπάθεια του Ομίλου έχοντας ως πρώτο και βασικό της στόχο τον Άνθρωπο.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Tack TMI Greece δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τα τελευταία χρόνια, η πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο αλλάζει καθημερινά. Οι οικονομικές εξελίξεις, η κλιματική κρίση, οι διαφορετικές ανάγκες και

ΕΕΘ

Παρέμβαση του Ε.Ε.Θ. στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου με τίτλο «Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, κρατική αρωγή και προστασία, στεγαστική συνδρομή»

Παρέμβαση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με τίτλο «Ιδιωτική

Στο Δ.Σ του ΣΕΒ η Φίλιππα Μιχάλη

Με βασικό μήνυμα «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Στην ηγεσία του Συνδέσμου εξελέγη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»