Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Η Euroins περήφανος χορηγός του Θ. Χαλκιά στο βάθρο του Ράλλυ Ακρόπολις

Ράλλυ Ακρόπολις, Θέμης Χαλκιάς, Euroins Ελλάδος

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια η Euroins Ελλάδος υποστήριξε και εφέτος τον οδηγό Θέμη Χαλκιά και το πλήρωμά του στην 70ή επετειακή διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού Ράλλυ Ακρόπολις που ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο οδηγός μας Θέμης Χαλκιάς μαζί με τον Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και το υπόλοιπο πλήρωμα της Χαλκιάς Racing Team κατέκτησε  την τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Η συμμετοχή κατέλαβε επίσης την 6η θέση στην κατηγορία WRC3 που αγωνίζονται τα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally3 και την 26η θέση σε επίπεδο γενικής κατάταξης αγώνα.

H Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κα. Joanna Tsoneva δήλωσε σχετικά: «Η Εuroins Ελλάδος βρίσκεται σταθερά δίπλα στο Θέμη Χαλκιά και τον ευχαριστούμε θερμά για το τρόπαιο που χάρισε σε εμάς και σε όλους τους λάτρεις της ιστορικής διοργάνωσης Ράλλυ Ακρόπολις. Η Εuroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, αποτελεί σταθερό και συνεπή αρωγό αθλητικών και κοινωφελών δράσεων που προάγουν την άμιλλα διατηρώντας ταυτόχρονα ισχυρό κοινωνικό πρόσημο».

Ο Θέμης Χαλκιάς ανέφερε: «Ευχαριστώ από καρδιάς τη Εuroins Ελλάδος, που στάθηκε και φέτος δίπλα μας. Η διάκριση που πετύχαμε ισοδυναμεί με τους καρπούς μιας σημαντικής προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδηγό μου Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και όλα τα μέλη της Χαλκιάς Racing Team που ξεπέρασαν τον εαυτό τους τόσο κατά την πολυήμερη και πολύωρη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του δύσκολου φετινού αγώνα ».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα