Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

H EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «KALLITHEA RUN»

Δημοσίευση: 09/04/2024
Euroins Greece

Στο πλευρό των διοργανωτών και των δρομέων του «Kallithea Run» βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά η Euroins Ελλάδος, στηρίζοντας ως Μέγας Χορηγός το κορυφαίο αθλητικό event που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου.

 

Η προσέλευση στον 12ο αγώνα της Καλλιθέας ήταν μαζική και ενθουσιώδης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι αποτελεί «θεσμό» για τους δρομείς των Νοτίων Προαστίων. Στη διοργάνωση συμμετείχαν, και φέτος, πάνω από 3,000 χιλιάδες αθλητές, δρομείς, γονείς και παιδιά, καθώς και άτομα με αναπηρία που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την άθληση.

 

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroins Ελλάδος, Αθανάσιος Ι. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που συμμετέχουμε σε έναν κορυφαίο αθλητικό θεσμό που γνωρίζει τεράστια απήχηση στους κατοίκους της περιοχής μας. Ακόμη μια χρονιά, στηρίξαμε τη διοργάνωση, όχι μόνο χορηγικά, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών στελεχών μας που έλαβαν μέρος μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους στη μεγάλη γιορτή της Καλλιθέας. Συγχαίρω τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας για το έργο του και εύχομαι δύναμη στη συνέχισή του».

 

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroins Ελλάδος, Vasil G. Dimitrov ανέφερε: «Με μεγάλη μας ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι το “Kallithea Run” αγκαλιάστηκε, και φέτος, από όλους τους φίλους του αθλήματος, μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας στην Καλλιθέα μια μεγάλη γιορτή για τον αθλητισμό. Η Euroins γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια της παρουσίας της στην Ελλάδα και, εκτός από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε μια σειρά από πρωτοβουλίες με σημαντικό κοινωνικό πρόσημο -κάτι που θα συνεχίσουμε να κάνουμε με ιδιαίτερη χαρά στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούμε».

 

Ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Παναγιώτης Δημάκος δήλωσε σχετικά: «Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 12ο Kallithea Run, με πάνω από 3.000 δρομείς να συμμετέχουν στις διαδρομές των 10, 5 και 2,5 km. Η Καλλιθέα πραγματικά «γέμισε» με χιλιάδες χαρούμενους δρομείς αλλά και αρκετό κόσμο, που ήρθε να στηρίξει και να χειροκροτήσει την προσπάθεια τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάστηκαν για την τεράστια επιτυχία του Αγώνα, τον Μέγα Χορηγό μας, την EUROINS, που για 2η χρονιά μας στηρίζει αλλά και όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, στους εκατοντάδες εθελοντές μας, που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τον Δήμο Καλλιθέας για την πολύτιμη συνεργασία μας».

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»