Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Nέα συναρπαστικά προϊόντα Ασφάλισης Κατοικίας και Προσωπικού Ατυχήματος από τη Euroins Ελλάδος

Δημοσίευση: 13/06/2023
HomeSafe, KeepSafe, Euroins Ελλάδος

Πιστή στη δέσμευσή της για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας στους ασφαλισμένους της, η Euroins Ελλάδος εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με δύο νέα ασφαλιστικά προϊόντα, σύγχρονης αντίληψης και πρωτοπόρου τεχνολογίας, για την ασφάλιση κατοικίας «HomeSafe» και  την ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος «KeepSafe».

  • Η ασφάλιση κατοικίας «HomeSafe» προσφέρει ολοκληρωμένα, ευέλικτα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του ασφαλισμένου. Απευθύνεται στους ιδιοκτήτες (συμπεριλαμβανομένων των ιδιοκτητών κατοικίας μακροχρόνιας μίσθωσης και των ιδιοκτητών εξοχικής κατοικίας), λήπτες ή όχι στεγαστικού δανείου και τους ενοικιαστές.

Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος περιλαμβάνονται τα προσιτά ασφάλιστρα, οι απλοί και σαφείς όροι ασφάλισης και η ευελιξία των προγραμμάτων στη βάση προαιρετικών καλύψεων για κάθε ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά προγράμματα (Basic, Bronze, Silver, Silver Apartment και Gold).

  • Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος «KeepSafe» απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, εργαζόμενους ή φοιτητές, ηλικίας 18 έως 70 ετών και προσφέρει τη μέγιστη δυνατή εξασφάλιση για τους ίδιους και την οικογένειά τους 24 ώρες το 24ωρο.

Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του προϊόντος περιλαμβάνεται η ταχεία, ευέλικτη διαδικασία αποζημίωσης, η δυνατότητα εξατομίκευσης σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του ασφαλισμένου, καθώς και το εύρος καλύψεων που περιλαμβάνει.

Η ελληνική αγορά αποτελεί για τη Euroins Ελλάδος σταθερή προτεραιότητα και επενδύει διαρκώς στο εύρος και την εμβέλεια των προϊόντων που προσφέρει στους πελάτες της. Τα νέα προϊόντα «HomeSafe» και «KeepSafe», που εισάγονται σήμερα στην Ελληνική αγορά, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της καινοτομίας με την οποία προσεγγίζει τις ανάγκες των πελατών της στην Ελλάδα και συνολικά στην Ευρώπη. Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επενδύσεις στην περαιτέρω διεύρυνση των υπηρεσιών με στόχο πολύ σύντομα να καλύπτεται με αμεσότητα, ευελιξία και αξιοπιστία κάθε ανάγκη ασφάλισης των πολιτών.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»