Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εθνική Ασφαλιστική & Affidea μαζί καινοτομούν στην ασφάλιση Υγείας

Δημοσίευση: 10/05/2023
Συνέδριο ασφάλιση Υγείας, Εθνική Ασφαλιστική - Affidea

Εθνική Ασφαλιστική και Affidea ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και συναντώνται αυτή τη φορά στο διεθνές συνέδριο για την ασφάλιση Υγείας, SYNChealth, στις 11 και 12 Μαΐου 2023 στην Πράγα. 

Οι οικονομικές προκλήσεις και οι μεταβαλλόμενες προσδοκίες των πελατών είναι παράγοντες που οδηγούν σε επανεξέταση της προσέγγισης της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας. Οι ασφαλιστές του μέλλοντος μπορούν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των προσπαθειών τους και να πετύχουν τεχνική αριστεία σε όλη την αλυσίδα αξίας εστιάζοντας στην καινοτομία, την ευελιξία, την αναλυτική λήψη αποφάσεων και την ψηφιοποίηση.

«Κερδίζοντας μέσω της Τεχνικής Αριστείας» είναι το θέμα του πάνελ στο οποίο θα μιλήσουν οι κύριοι Αθανάσιος Λοπατατζίδης, Group Commercial Executive Director, Affidea, και Γεώργιος Νικολόπουλος, Director of Life and Health, Claims Division, Εθνική Ασφαλιστική, στο συνέδριο. Τα στελέχη της Affidea και της Εθνικής Ασφαλιστικής θα τοποθετηθούν από κοινού σε παρουσίαση με θέμα «Value Based Care in an outpatient setting. The Hellenic Paradigm».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν από κοινού Affidea και Εθνική Ασφαλιστική εδώ: https://www.synclusive.com/synchealth

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

HDI

Η HDI Global υποστηρίζει τους πελάτες στην εκπλήρωση των ρυθμιστικών τους απαιτήσεων με εξατομικευμένες υπηρεσίες

Ενόψει της κλιματικής αλλαγής, οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερο φυσικούς κλιματικούς κινδύνους που σχετίζονται με την τοποθεσία και απειλούν

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»