Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Ώρα για Έργο: Η ERGO στηρίζει τους πληγέντες ασφαλισμένους της

ERGO, έργο

Σε συνέχεια των πυρκαγιών που μαίνονται σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τους συνανθρώπους είναι Ώρα για Έργο, Ώρα για το δικό μας Έργo, να στηρίξουμε τους ασφαλισμένους μας που επλήγησαν και βιώνουν δύσκολες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, η ERGO έχει θέσει σε ετοιμότητα:

  • Κλιμάκια πραγματογνωμόνων, προκειμένου να προχωρήσουν σε αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές και σε άμεσες εκτιμήσεις των ζημιών.
  • Έκτακτο μηχανισμό χορήγησης προκαταβολών αποζημίωσης για την αντιμετώπιση των πρώτων εξόδων αποκατάστασης των ζημιών, καθώς και επιτάχυνσης των διαδικασιών για την καταβολή αποζημιώσεων.

Ειδικά για τις αναγγελίες ζημιών, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν:

  • για τον κλάδο περιουσίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση claims@ergohellas.gr ή στην τηλεφωνική γραμμή 210 370 5425 :
    • Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 8:30 έως τις 16:30 και
    • Παρασκευή από τις 8:30 έως τις 15:30.
  • για τον κλάδο αυτοκινήτων, στη Φροντίδα Ατυχήματος τηλεφωνικώς όλο το 24ωρο, στο 210 650 4022 (από κινητό τηλέφωνο) και 80 111 99000 (από σταθερό τηλέφωνο).

“Όλοι εμείς στην ERGO Ασφαλιστική στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βίωσαν τις δύσκολες αυτές καταστάσεις και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το Έργο μας με τις ενέργειες μας για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών μέσω των έκτακτων διαδικασιών αποζημιώσεων ώστε να παραμένουμε δίπλα στους ασφαλισμένους μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο”.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έφη Αδαμίδου, KPMG

Η KPMG πρωτοστατεί στις εξελίξεις στον κλάδο των Νομικών Υπηρεσιών, επιταχύνοντας την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στους πελάτες της

Οι τεχνολογίες Δημιουργικής Τεχνητής Νοημοσύνης (Generative AI) της Microsoft βοηθούν τους νομικούς συμβούλους της KPMG να επαναπροσδιορίσουν την παροχή ψηφιακών