Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

ERGO Ασφαλιστική: Ταξίδι εξεχόντων συνεργατών του Ergo My Fund στη Μονεμβασιά

Δημοσίευση: 21/09/2023
Μονεμβασιά, ergo

Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στη μαγευτική Μονεμβασιά πρόσφερε η ERGO Ασφαλιστική ως επιβράβευση στους συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματά τους στο Rally Πωλήσεων για την προώθηση των Unit Linked Προϊόντων, ERGO My Fund.

Οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα χαλαρωτικό τριήμερο στη Μονεμβασιά, με διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο Kinsterna και να απολαύσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν καταστήσει την περιοχή έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς: τη γραφική ομορφιά, τη φιλοξενία, την εξαιρετική κουζίνα αλλά και τις υπέροχες παραλίες.

Ήταν ένα ξεχωριστό ταξίδι που χάρισε στους συνεργάτες όμορφες στιγμές, αλλά και τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρείας, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και όλοι, με την καλύτερη διάθεση, έδωσαν ραντεβού του χρόνου στον επόμενο προορισμό.

ERGO Ασφαλιστική: Ταξίδι εξεχόντων συνεργατών του Ergo My Fund στη Μονεμβασιά

Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ΕRGO Ασφαλιστικής απευθυνόμενος στους επιτυχόντες δήλωσε «αξίζουν σε όλες και όλους πολλά συγχαρητήρια για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων κατά τη διάρκεια μιας ακόμα απαιτητικής χρονιάς. Αποτελεί στρατηγική μας απόφαση η περαιτέρω δυναμική επέκταση στον κλάδο Ζωής & Υγείας, προσφέροντας πλήρη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Εμείς στην ERGO, είμαστε δίπλα σας και υποστηρίζουμε ουσιαστικά την ανάπτυξή σας μέσω του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων, αλλά και των στοχευμένων ράλι πωλήσεων που σχεδιάζουμε. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση του ρόλου σας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική σας συμβολή στην επίτευξη των παραγωγικών στόχων της εταιρείας».

Από την πλευρά του ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών πρόσθεσε πως «οι συνεργάτες της ΕRGO αποτελούν το θεμέλιο λίθο για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Αποστολή μας είναι να τους παρέχουμε το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν.

Ενισχύουμε το υφιστάμενο Δίκτυο Εταιρικών Συνεργατών με νέους συνεργάτες, στοχεύοντας στην γεωγραφική ανάπτυξη και παρουσία σε όλους τους νομούς και τις περιφέρειες της Ελλάδας, κάτι που αποτυπώνεται και στην αύξηση της νέας παραγωγής στον κλάδο Ζωής & Υγείας κατά 76% το α΄ εξάμηνο του 2023 σε σχέση με το 2022. Συνεχίζουμε δυναμικά, επενδύοντας με συνέπεια σε ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία μας, τους ίδιους τους ανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»