Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η ERGO μαζί με τον We4All στηρίζουν το έργο της Πολιτικής Προστασίας κατά την αντιπυρική περίοδο

Δημοσίευση: 30/06/2023
Ergo, We4all

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «Ένα έργο για το αύριο», η ERGO σε συνεργασία με τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό We4All, ένωσαν τις δυνάμεις τους για ακόμη μία φορά, στηρίζοντας το έργο της Πολιτικής Προστασίας κατά την αντιπυρική περίοδο.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου έδωσε δυναμικό “παρών” στο Λόφο Αργιθέας στην Παιανία, με σκοπό να καθαριστεί η περιοχή από εύφλεκτα αντικείμενα, συμβάλλοντας, καθοριστικά στην πρόληψη πυρκαγιών αλλά και στη βελτίωση της εικόνας του τόπου.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συλλογή των απορριμμάτων από το δάσος, τα οποία αποδεδειγμένα κατά τους θερινούς μήνες αυξάνουν την πιθανότητα πυρκαγιών. Η εξειδικευμένη ομάδα του We4all ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την ανάγκη συλλογής των εύφλεκτων υλικών για την πρόληψη πυρκαγιών και οι εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO κ. Νίκος Αντιμησάρης ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά και τους νέους, τονίζοντας το σημαντικό ρόλο του εθελοντισμού στην προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος, καθώς αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για τη βελτίωση του κόσμου μας.
Όπως δηλώνει ο ίδιος, «Στην ERGO, η βιωσιμότητα βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών και των πρακτικών μας. Είμαστε αφοσιωμένοι σε υπεύθυνες δράσεις για τη δημιουργία ενός βιώσιμου αύριο. Η ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων αποτελεί δέσμευσή μας, καθώς προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί μία μόνο από τις πολλές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε για την προώθηση του εθελοντισμού και την ενθάρρυνση των εργαζομένων μας να συμμετέχουν ενεργά σε περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Όλοι μαζί και ειδικότερα οι νέοι άνθρωποι και τα παιδιά μας έχουμε τη δύναμη να φέρουμε πραγματική αλλαγή στην κοινωνία στο σύνολό της».
Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook της Ergo Hellas:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»