Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Επιβεβαιωμένο: Όλες οι λεπτομέρειες για την εξαγορά ασφαλιστικής εταιρείας στην Κύπρο!

Δημοσίευση: 02/03/2022
ΟΤΕ ασφάλιση OTE

Όπως σας ενημερώσαμε από τις 12 Φεβρουαρίου, είχε κλείσει deal για εξαγορά εταιρείας γενικού κλάδου με μακροχρόνια ιστορία στον ασφαλιστικό κλάδο στην χώρα μας σε οργανισμό Ισραηλινών συμφερόντων ο οποίος έχει και άλλες δραστηριότητες στην χώρα μας.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες της αγοράς, πρόκειται για την ασφαλιστική εταιρεία «Eurosure Insurance Company Ltd» η οποία δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από το 1992.

Με την έγκριση της εξαγοράς από την Έφορο Ασφαλίσεων, η πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας που ανήκουν στην κ. Ρέα Χριστοφίδου και την εταιρεία της R. Christofidou Ltd θα μεταβιβαστούν στην εταιρεία «All Seasons Underwriting Insurance Brokers Limited». Κατά την ίδια ημερομηνία θα μεταβιβαστεί και η διοίκηση της εταιρείας.

Η «All Seasons Underwriting Insurance Brokers Limited» δραστηριοποιείτε ήδη στην Κύπρο σαν μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων και είναι εγγεγραμμένη και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της Εφόρου Ασφαλίσεων ενώ σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εφόρου Εταιρειών, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζετε από τους Gilad Kariv, Paola Dell’olio, Shlomo Kariv, Κωνσταντίνο Τσαγγάρη, Μιχάλη Πισσαρίδη και την εταιρεία M.M.C.S Director Limited.

Επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά των εταιρειών αλλά και της Αναπληρώτριας Εφόρου Ασφαλίσεων αναμένονται το επόμενο διάστημα

Πηγή: cyprusinsurancenews.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»