Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Επιστρέφει ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας με Μέγα Χορηγό την ΕRGO Ασφαλιστική

Δημοσίευση: 10/09/2021

Για ακόμα μία χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική υποστηρίζει ως Μέγας Χορηγός τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας. Ο 9ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 υπό τη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Μετά από μια διακοπή ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, ο Ημιμαραθώνιος επιστρέφει και η ERGO θα βρίσκεται δίπλα στους δρομείς όχι μόνο προσφέροντας τις ασφαλιστικές υπηρεσίες της αλλά και εμψυχώνοντας κι επιβραβεύοντας κάθε προσπάθειά τους μέχρι τον τερματισμό, καθώς θα συμμετέχει με την Επίσημη Ομάδα των Εμψυχωτών της και με τη δική της ERGO Running Team.

Μέσα από την συμμετοχή και την υποστήριξη που παρέχει στον αγώνα, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού και την προώθηση ενός τρόπου ζωής που προάγει υψηλές αξίες, όπως η υγεία και η ευεξία.

Στο πλαίσιο του αγώνα, η ERGO πιστή στη δέσμευσή της να ενεργεί ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, οργανώνει τη δράση “Γίνε κι εσύ ένας κρίκος της αλυσίδας προσφοράς” με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, συγκεντρώνοντας χιλιόμετρα ποδηλασίας. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν 1’ ποδήλατο με εικονική περιήγηση στη διαδρομή του αγώνα μέσω οθόνης και η εταιρεία θα μετατρέψει τα συνολικά χιλιόμετρα σε δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.).

Στη διοργάνωση του αγώνα και σε όλες τις δράσεις της εταιρείας θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Πρωτόκολλο διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας.

Η ERGO, ως μία κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ευθύνη απέναντι στην ελληνική κοινωνία, συνεχίζει να αποδεικνύει τη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που θέτουν στόχους και προσπαθούν, να υποστηρίζει την επιμονή και την θέλησή τους να επιτύχουν τον στόχο τους, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ολοκληρώσουν το δικό τους έργο. Αυτό είναι το ΕΡΓΟ ευθύνης της.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»