Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

«Επιχειρηματικές ασφαλίσεις πυρός & διακοπής εργασιών» ένα βιβλίο του Αλέξη Κώτσαλου

Δημοσίευση: 20/06/2024

Ο κ. Κώτσαλος στο βιβλίο του περιέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το underwriting, τη διαμεσολάβηση και τη διαχείριση μεγάλων επιχειρηματικών κινδύνων, αποκλειστικά σε ένα βιβλίο. Ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για κάθε επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου!

Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις Πυρός & Διακοπής Εργασιών” του Αλέξη Κώτσαλου

O συγγραφέας του βιβλίου, Αλέξης Κώτσαλος, Dip Cii, είναι έμπειρος επαγγελματίας της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και της Εθνικής Ασφαλιστικής, με πολυετή εμπειρία στο underwriting ασφαλίσεων Πυρός & Διακοπής Εργασιών και Διαχείρισης κινδύνου (Risk Management), μεγάλων Εμπορικών και Βιομηχανικών επιχειρήσεων.

Το βιβλίο φιλοδοξεί να γίνει ένα πολύτιμο βοήθημα στα χέρια όσων ασχολούνται με τη διαχείριση κινδύνων Περιουσίας και Διακοπής Εργασιών στο νέο περιβάλλον κινδύνων που διαμορφώνεται.

Σκοπός του είναι να αποσαφηνίσει τυχόν παρερμηνείες και να παρουσιάσει με τρόπο κατανοητό τα κατά τα άλλα πολύπλοκα θέματα που άπτονται των επιχειρηματικών ασφαλίσεων Περιουσίας και Διακοπής Εργασιών, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τους τρόπους διαχείρισης αυτών.

Ο κ. Κώτσαλος, παραδίδει ένα σύγχρονο βιβλίο απόλυτα προσαρμοσμένο και συμβατό με την ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο συγκεντρώνει την πολύτιμη εμπειρία του και παρουσιάζει ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε ερμηνείες εννοιών, όρων συμβολαίων και ασφαλιστικών καλύψεων, σε θέματα πρόληψης ζημιών και διαχείρισης κινδύνων, underwriting, ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών διευθετήσεων κ.ά.

Αποκλειστικός χορηγός της έκδοσης είναι Εθνική Ασφαλιστική.

Αποκτείστε το από το: shopinsurance.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»