Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Επιχειρούμε υγιείς»: Δωρεάν κάρτα υγείας για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Δημοσίευση: 03/01/2022

Με το σύνθημα «επιχειρούμε υγιείς» το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του, παρέχοντάς τους πρόσβαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία πρόκειται να ωφελήσει 3100 ατομικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα απολαμβάνουν ιατρικές παροχές σε ιδιώτες ιατρούς, διαγνωστικά και νοσηλευτικά κέντρα.

Η παρουσίαση του προγράμματος της δωρεάν κάρτας Υγείας «Επιχειρούμε υγιείς» πραγματοποίησε στα μέσα Νοεμβρίου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της συνεργαζόμενης με το Επιμελητήριο Μαγνησίας εταιρείας NHS (New Health System) κ. Χρήστος Ζαχαράτος, παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη και του Α’ Αντιπροέδρου κ. Φίλιππου Σαμαλέκου.

Ο κ. Ζαχαράτος ανέλυσε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και τα οφέλη που θα έχει ο κάθε συμβεβλημένος με την εταιρεία επιχειρηματίας μέσω του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Το πρόγραμμα «Επιχειρούμε Υγιείς» παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα να πραγματοποιήσουν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, δωρεάν ετήσιο αιματολογικό έλεγχο (check up), δωρεάν ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο, που περιλαμβάνει και ένα καθαρισμό δοντιών το χρόνο δωρεάν, δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο, φυσιοθεραπευτική αγωγή, λογοθεραπευτική αγωγή.

Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η χρήση του Τηλεφωνικού Ιατρικού Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο για ενημέρωση, παροχή χρήσιμων ιατρικών πληροφοριών και συντονισμό των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται με την συνδρομητική σύμβαση.

«Επιχειρούμε υγιείς»: Δωρεάν κάρτα υγείας για τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Το συμβόλαιο υγείας έχει διάρκεια ενός έτους, ενώ το μέλος του Επιμελητηρίου μπορεί να εξυπηρετηθεί από συμβεβλημένα με την εταιρεία διαγνωστικά, νοσηλευτικά κέντρα και ιδιώτες γιατρούς σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέταση επειγόντων περιστατικών είναι δωρεάν, οι επισκέψεις σε γιατρούς έχουν μια μικρή συμμετοχή 10-15 ευρώ, ενώ για τις ιατρικές πράξεις η συμμετοχή είναι 50%.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης τόνισε ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας δίνει ιδιαίτερη σημασία στις ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τα μέλη του.

«Αρκετοί είναι αυτοί που ρωτούν «και τί κάνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας για μας;

Εκτός από τη συνδρομή του Επιμελητηρίου μας στα μέλη του, ώστε να συμμετάσχουν σε προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικής τους δράσης (συμμετοχή σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, στήριξη τοπικών διοργανώσεων για την ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, κ.α.), υλοποιεί το ίδιο αρκετά προγράμματα, που αποσκοπούν στη συνεργασία και στην δικτύωση των επιχειρήσεων-μελών του, καθώς επίσης και στην ολόπλευρη ανάπτυξη της Μαγνησίας.

Μερικά από αυτά είναι το «FuturE.com», το «dTour», και τώρα έρχεται να προστεθεί το «Επιχειρούμε Υγιείς» που αφορά δωρεάν πρόγραμμα Υγείας για όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που είναι ταμειακώς ενήμερα.

Σε μία εποχή που η επιχειρηματική κοινότητα κλήθηκε να διαχειριστεί μία 10χρονη οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, αλλά και μία πρωτόγνωρη πανδημία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ίδια την επιβίωση των επιχειρήσεων, ακόμη και για την ιατροφαρμακευτική τους κάλυψη, ως ελάχιστο δείγμα στήριξης των μελών του, το Επιμελητήριο Μαγνησίας παρέχει αυτή τη δωρεάν Κάρτα Υγείας».

Ο κ. Σαμαλέκος σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας υπογράμμισε ότι η πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία δείχνει τον δρόμο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Κάθε μέλος, μπορεί να έρθει να παραλάβει την Κάρτα Υγείας από το Επιμελητήριο Μαγνησίας, υπογράφοντας το πιστοποιητικό ένταξής του στο πρόγραμμα και παραλαμβάνοντας άμεσα τον αριθμό συμβολαίου του. Από τη Δευτέρα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να προσέρχονται για να υπογράψουν το συμβόλαιό τους και να λάβουν την κάρτα υγείας τους. Σημειώνεται πως όσοι δεν είναι ταμειακώς καλυμμένοι, μπορούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους και να επωφεληθούν του ιατρικού προγράμματος.

Η διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου: www.cci-magnesia.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας 2421094700.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»