Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πειραιά παρέχοντας προγράμματα ασφάλισης Erasmus

Δημοσίευση: 09/05/2023
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, προγράμματα ασφάλισης erasmus

Οι άνθρωποι της ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με το Πανεπιστήμιο Πειραιά με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων προγραμμάτων ασφάλισης Erasmus.

Συγκεκριμένα, και έπειτα από ενδελεχή έρευνα των υφιστάμενων προγραμμάτων ασφάλισης Erasmus για φοιτητές που ταξιδεύουν ή σπουδάζουν στο εξωτερικό, η εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης ΕΠΕΝΔΥΣΗ προτείνει τα καλύτερα στους φοιτητές του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Γιάννη Καλλέργη τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τα δεδομένα που απαιτούν τα πανεπιστήμια του εξωτερικού και παρέχουν ολοκληρωμένες καλύψεις υγείας, σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, νοσοκομειακά έξοδα εντός ή εκτός νοσοκομείου καθώς και της προσωπικής αστικής ευθύνης.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γιάννη Καλλέργη, μας ανέφερε σχετικά:

«Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και συγκεκριμένα του τμήματος ασφαλιστικής επιστήμης, γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες που έχουν οι φοιτητές εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την παραμονή τους στο εξωτερικό.  Έτσι, πριν λίγο καιρό αποφάσισα να διερευνήσω το σύνολο των προγραμμάτων της ασφαλιστικής αγοράς και να τα προτείνω στο Πανεπιστήμιο. Η τεχνογνωσία και η  εξειδίκευση του γραφείου μας, καθώς και τα 35 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, με βοήθησε στην εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτης, καθώς έγινε βάση εμπεριστατωμένης έρευνας αγοράς, σύμφωνα με τις καλύψεις και τους όρους ασφάλισης, με σκοπό να αναδειχτούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων που προσαρμόζονται 100% με τις ανάγκες των σπουδαστών. Η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Πειραιά είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί την αρχή πολλών ακόμη συνεργασιών».

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Καλλέργη στο 6982 200 5420 και iwannis.kallergis@ependysi.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»