Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ /ΑΝΑΣΑ 2 της Περιφέρειας Θεσσαλίας oι ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Έπειτα από την κοινή προσπάθεια του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας και του Επιμελητηρίου Λάρισας, οι ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 65.11, 65.12, 65.20, 66.21, 66.22 και 66.29 εντάσσονται στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ΕΣΠΑ/ΑΝΑΣΑ 2, που θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω εξέλιξη καθιστά  “μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι μερικές Περιφέρειες, ακόμη εξαιρούν τους ΚΑΔ μας, από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, επειδή αυτοί ανήκουν στο χρηματοπιστωτικό κλάδο”.

Το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ 2 έχει στόχο να επιδοτήσει με ένα εφάπαξ ποσό 2.000 – 7.000 €, επιχειρήσεις που εμφάνισαν το 2020 μείωση τζίρου (εσόδων για μας) μεγαλύτερη του 20% σε σχέση με το 2019.

https://www.thessalia-espa.gr/pep-thessalias/proskliseis/837-anasa-ii.html

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Βασίλειος Παπακώστας, ΔΙ.Δ.Η.Ε., cybernews.gr

Αντιμετωπίζοντας τη σύγχρονη κυβερνοαπειλή: Ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Β. Παπακώστας μιλά στο cybernews.gr

Ο Βασίλειος Ε. Παπακώστας, Διευθυντής Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής μιλάει στο cybernews.gr σχετικά