Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ /ΑΝΑΣΑ 2 της Περιφέρειας Θεσσαλίας oι ΚΑΔ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

Έπειτα από την κοινή προσπάθεια του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας και του Επιμελητηρίου Λάρισας, οι ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών 65.11, 65.12, 65.20, 66.21, 66.22 και 66.29 εντάσσονται στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ΕΣΠΑ/ΑΝΑΣΑ 2, που θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω εξέλιξη καθιστά  “μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι μερικές Περιφέρειες, ακόμη εξαιρούν τους ΚΑΔ μας, από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, επειδή αυτοί ανήκουν στο χρηματοπιστωτικό κλάδο”.

Το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ 2 έχει στόχο να επιδοτήσει με ένα εφάπαξ ποσό 2.000 – 7.000 €, επιχειρήσεις που εμφάνισαν το 2020 μείωση τζίρου (εσόδων για μας) μεγαλύτερη του 20% σε σχέση με το 2019.

https://www.thessalia-espa.gr/pep-thessalias/proskliseis/837-anasa-ii.html

 

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά