Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ένας χρόνος λειτουργίας με σημαντικά αποτελέσματα, για το πρωτοποριακό Σύστημα Εκπαίδευσης Agency της Interamerican

Δημοσίευση: 12/07/2022

Η Interamerican, αναγνωρίζοντας πως σε ένα κόσμο γεμάτο νέες προκλήσεις η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την επιτυχία, δημιούργησε  ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα σύγχρονο Σύστημα Εκπαίδευσης, παρέχοντας στους Ασφαλιστικούς Συμβούλους, Team Managers, Unit Managers και Συντονιστές της εταιρείας το απαραίτητο περιβάλλον και τα εργαλεία για να ξεχωρίσουν.

Συνδυάζοντας τη θεωρητική κατάρτιση και την πρακτική εκπαίδευση, με εκπαιδευτικό κι ερευνητικό υλικό βασισμένο σε ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς, το Σύστημα Εκπαίδευσης της Interamerican παρέχει στους ασφαλιστικούς συμβούλους της  ένα πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων όπως την εξειδίκευση σε ασφαλιστικά προγράμματα, την τεχνική ασφαλιστική γνώση, τις σύγχρονες δεξιότητες πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, το νομικό πλαίσιο και τις ψηφιακές δεξιότητες.

Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει μία πανίσχυρη ψηφιακή πλατφόρμα, η Digital Learning Academy, η οποία ενσωματώνει κάθε τεχνολογική καινοτομία στον χώρο της ψηφιακής μάθησης για παραδοσιακή και σύγχρονη διδασκαλία, με μαθήματα που επικεντρώνονται όχι μόνο στις γνώσεις αλλά και στις δεξιότητες των εκπαιδευομένων. Μέσω της πλατφόρμας, διενεργούνται εξ’ αποστάσεως σεμινάρια επιμόρφωσης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις πιστοποίησης των νέων συνεργατών του Ομίλου.

Τα αποτελέσματα από τη λειτουργία του Συστήματος Εκπαίδευσης είναι αξιοσημείωτα. Ο δείκτης ικανοποίησης των συνεργατών είναι 91%, για περισσότερα από 160 διαθέσιμα e-learnings. Το 2021, πραγματοποιήθηκαν 14.000 συμμετοχές σε 200 εκπαιδεύσεις, με μέσο όρο ικανοποίησης 4,9 στα 5. Ακόμη, μέσα στο 2021, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς 16.500 e-learning προγράμματα. Παράλληλα, σημειώθηκε αύξηση της παραγωγικότητας και των αποτελεσμάτων από τους συνεργάτες που συμμετείχαν στα εξειδικευμένα εργαστήρια πωλήσεων, αλλά και βελτίωση της αποτελεσματικότητας των νέων συνεργατών σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Η Interamerican, ακολουθώντας πρακτικές παγκόσμιων χρηματοασφαλιστικών οργανισμών και στοχεύοντας συστηματικά στη συνεχή απόδοση αξίας στους συνεργάτες της, επιδιώκει το τρίπτυχο “Mάθηση, Eξέλιξη, Eπιτυχία”. Ο Γ. Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager, δήλωσε σχετικά: “Η ανανέωση και αναβάθμιση των δεξιοτήτων των ασφαλιστικών συμβούλων μας, είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς και αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας και επαγγελματικής εξέλιξής τους. Ειμαστε περήφανοι για τη δημιουργία του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα και καινοτόμου Συστήματος Εκπαίδευσης του ομίλου Interamerican και για τα αποτελέσματα που έφερε από τον ένα χρόνο λειτουργίας του».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»