Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Έναρξη συνεργασίας ΦΙΛΗΣGlass – Generali Hellas

Δημοσίευση: 08/06/2022

Η ΦΙΛΗΣGlass και η Generali Hellas ενώνουν από την 1η Ιουνίου 2022 τις δυνάμεις τους και εγκαινιάζουν μία μεγάλη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η συνέργεια αυτή προσφέρει στους χρήστες υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, καθώς συνδυάζει την πείρα και την τεχνογνωσία της ΦΙΛΗΣGlass με τις ασφαλιστικές λύσεις της Generali.

Οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ΦΙΛΗΣGlass, πρωτίστως, την άριστη εξυπηρέτησή τους σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων, την υποστήριξη από το Πανελλαδικό δίκτυο της εταιρείας σε περισσότερα από 150 σημεία αλλά και από τις Κινητές Μονάδες της, αποφεύγοντας έτσι τις γραφειοκρατικές διαδικασίες κατά την αποκατάσταση της ζημιάς.

Η ΦΙΛΗΣGlass προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εργασιών από καταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς, χάρις στη χρήση υλικών ανώτερης ποιότητας που επισφραγίζονται από την παροχή Γραπτής Πιστοποίησης Γνησιότητας & Εγγύησης Εργασιών εφ’ όρου ζωής, συνεχή υποστήριξη με την παροχή 24ωρης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και παροχή δυνατότητας επιλογής online ραντεβού.

Θέτοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των ανθρώπων που την εμπιστεύονται η ΦΙΛΗΣGlass, επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της και ταυτόχρονα δεσμεύεται για την παροχή υπεύθυνης και ασφαλούς υποστήριξης σε αυτούς, αποδεικνύοντας σταθερά την αξιοπιστία της.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»