Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Elitour & ΕΤΕπ: H οικονομία του wellness

Δημοσίευση: 20/01/2023
Elitour

Η Elitour και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σας προσκαλούν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 pm (ώρα Ελλάδος), στο Διεθνές Φόρουμ Οικονομίας της Ευεξίας με θέμα «THE GLOBAL WELLNESS ECONOMY: From opportunity to a successful development».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Α. Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα) και θα έχει διαδικτυακή κάλυψη. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδείξει, μέσα από τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις επιτυχημένων επαγγελματιών του χώρου και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τις μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες για ανάπτυξη δομών που θα προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, παρουσιάζοντας παράλληλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, όπως το υψηλό επίπεδο του ιατρικού προσωπικού, τις ανταγωνιστικές τιμές, το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και το κλίμα, τη μεσογειακή διατροφή και την απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία.

Όπως είναι γνωστό οι επιχειρηματικές ευκαιρίες γενικά στο τομέα της Υγείας & Ευεξίας είναι το παρόν και το μέλλον, όσον αφορά την υψηλότερη κερδοφορία των επενδυτικών ευκαιριών σε παγκόσμια κλίμακα. Πιστεύουμε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση θα προκαλέσει το ενδιαφέρον επενδυτών στη χώρα μας γιατί  αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα ολιστικά, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα, που έχουν σχέση με τις επενδύσεις αυτές στην χώρα μας, στην προβολή του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας, καθώς και στην ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν στις επενδυτικές ευκαιρίες που παρέχει η συγκεκριμένη μορφή τουρισμού, στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Enterprise Greece, της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Τουρισμού και Υπουργείου Υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διεθνές Φόρουμ πατήστε εδώ

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά κάντε εγγραφή εδώ

Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα & τους ομιλητές

Σας περιμένουμε όλους 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κυριάκος Μερελής (ΕΕΘ):Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δίνει αξία στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, χωρίς να προσθέτει κόστος

Στην εκπομπή «Πρώτη καλημέρα» και στο TV 100 φιλοξενήθηκε ο κ. Κυριάκος Μερελής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων του Επαγγελματικού Επιμελητήριου

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»