Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ελάχιστες θέσεις απομένουν για το webinar του shopinsurance.gr! Εξασφάλισε τη θέση σου και κέρδισε έκπτωση 50%

Δημοσίευση: 09/11/2022

Τα αγαπημένα εκπαιδευτικά webinars του shopinsurance.gr επιστρέφουν δυναμικά τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 18:00 με ένα νέο σεμινάριο για την “Σύγχρονη Οργάνωση και Ανάπτυξη Ασφαλιστικού Γραφείου” με εισηγητή τον Γιάννη ΜηλιάτσηΕκπαιδευτή Πωλήσεων & Παραγωγικότητας, που θα προσφέρει το απαραίτητο boost στην παραγωγικότητά της επιχείρησής σας!

Πώς οι σύγχρονες επιχειρήσεις αυξάνουν την παραγωγή τους χωρίς να ξοδέψουν επιπλέον χρήματα και χωρίς να προσλάβουν νέο προσωπικό;

Με την καλύτερη οργάνωση και εκπαίδευση!

Σε αυτήν τη ζωντανή εκπαίδευση θα δούμε πολλούς και πρακτικούς τρόπους να αναπτύξουμε το ασφαλιστικό μας γραφείο. Θα δούμε πώς βρίσκουμε τον ιδανικό μας πελάτη, τόσο μέσα από το διαδίκτυο, όσο και από τις επαφές μας. Θα δούμε πώς να προσθέσουμε και άλλου είδους συμβόλαια, πέρα από αυτά του αυτοκινήτου, στην παραγωγή μας. Θα δούμε πώς θα κάνουμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας να διαφέρουν!

Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο θα μπορείτε:

  • Να διαχειρίζεστε ευκολότερα όλα τα project σας
  • Να οργανώνετε πολύ ευκολότερα το προσωπικό σας
  • Να έχετε απόλυτη γνώση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων σας
  • Να χειρίζεστε αποτελεσματικά τα social media
  • Να βρίσκετε τον ιδανικό σας πελάτη
  • Να αναπτύξετε την παραγωγή σας

 

*Early Bird Discount* Ειδική τιμή για προεγγραφές μέχρι και τo Σάββατο 12 Νοεμβρίου

To ShopInsurance.gr προσφέρει έκπτωση 50% στο κόστος συμμετοχής για τις εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και το Σάββατο 12/11/22!

Από €50,00 μόνο €25,00!

Κάνε την εγγραφή σου εδώ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΑΤΣΗΣ

Ο Γιάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική, αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με εμπειρία τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing Executives International. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα των πωλήσεων, και είναι Achology Accredited Life Coach βοηθώντας ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Δεν ξέρεις να Πουλάς;, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης, και του Μπορείς Περισσότερα!, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα. Επίσης δίδαξε πολεμικές τέχνες από το 1999 έως το 2014, αλλά τώρα είναι πλέον αθλητής crossfit. Ζει στη Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: info@bizman.gr Ο σκοπός του είναι καθημερινά να βοηθάει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους για τους ίδιους και την επιχείρησή τους.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»