Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

EKTAKTO: Ο Σωκράτης Κόκκαλης εξαγοράζει την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Δημοσίευση: 29/05/2024

Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες είναι θέμα ημερών άν όχι ωρών η ανακοίνωση της εξαγοράς της Ευρώπη Ασφαλιστική απο την INTRACOM HOLDINGS  του Σωκράτη Κόκκαλη.

Αυτό αποτελεί μία στρατηγική κίνηση για τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της Intracom Holdings, εκπληρώνοντας έτσι το στόχο για μετεξέλιξη της εταιρίας σε παθητικό fund.

Η ολοκλήρωση του deal κλείνει έναν κύκλο φημολογίας για την εξαγορά μη-εισηγμένης μεσαίας κλίμακας ασφαλιστικής εταιρίας από όμιλο εκτός του κλάδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα οικονομικής ιστοσελίδας ενώ διαρκούσαν οι διαπραγματεύσεις ο Νίκος Μακρόπουλος είχε περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του και για πρώτη φορά δεν συμμετείχε στο ετήσιο Συνέδριο Ασφαλιστών-Αντασφαλιστών στην Ύδρα.

Η απουσία του έδωσε τροφή σε σκέψεις και σενάρια, τα οποία όμως ήταν αδύνατο να κοινοποιηθούν σε εκείνη τη φάση.

Περισσότερα τις επόμενες ώρες

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΚΠΟΙΖΩ προχώρησε σε ανακοίνωση για τις υπέρογκες αυξήσεις στα ασφαλιστήρια ΥΓΕΙΑΣ. Δείτε τί αναφέρει.

Στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. το τελευταίο οκτάμηνο οι καταγγελίες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασαν σημαντική αύξηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται υπέρογκες αυξήσεις των ασφαλίστρων

Δείτε ξανά την παρουσίαση της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας για τον ασφαλιστικό κλάδο στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live!

Περισσότεροι απο 120 διαδικτυακοί τηλεθεατές παρακολούθησαν εχθές Τρίτη την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Insurance Accelerator Academy. Ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»