Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Έκτακτη σύσκεψη Τσιόδρα-Χαρδαλιά για τη μετάλλαξη Δέλτα! Εντοπίστηκαν 11 κρούσματα της νέας μετάλλαξης στην Ελλάδα!

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές για την εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα στην Κρήτη, ενώ στις 15:30 έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο Άκης Σκέρτσος, του Θόδωρος Λιβάνιου, ο Περιφερειάρχης αλλά και οι δημάρχοι της περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας αποκάλυψε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ 100.3 ότι κρούσματα της νέας μετάλλαξης Δέλτα έχουν εντοπιστεί σε Αθήνα, Κρήτη και Κόρινθο. Στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση πρόκειται να δοθούν οι οδηγίες της επιτροπής για τη διαχείριση της νέας αυτής μετάλλαξης.

«Ήδη έχουν ανακοινωθεί 11 κρούσματα της παραλλαγής τύπου ΔΕΛΤΑ και αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερα σήμερα», τονίζει ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ. Ο κύριος Αρκουμανέας επισήμανε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου θα υπάρξει έξαρση της μετάλλαξης τύπου Δέλτα στη χώρα μας, φέροντας προ των ευθυνών τους όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί. «Κινδυνεύουν οι ανεμβολίαστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, υπογραμμίζοντας ότι το συγκεκριμένο στέλεχος της μετάλλαξης Δέλτα είναι 50-60% πιο μεταδοτικό. Διευκρίνισε πάντως ότι οι εμβολιασμένοι πολίτες καλύπτονται και από αυτή τη μετάλλαξη.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

EIOPA, ΜμΕ, cyber insurance

Η EIOPA καλεί τις ΜμΕ σε έρευνα για την ασφάλιση στον κυβερνοχώρο – Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν την πρόσβαση των ΜμΕ στα cyber insurance προϊόντα;

Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) ξεκίνησε μια έρευνα σχετικά με την πρόσβαση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) στην