Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023

Η 31η Αυγούστου ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση υποψηφιότητας στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Έως τις 31 Αυγούστου η κατάθεση συνδυασμών και υποψηφίων συμβούλων για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023

Έως τις 23:59 της Πέμπτης 31 Αυγούστου οι συνδυασμοί που επιθυμούν να μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλoγές έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Ως εκείνη την ώρα, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η οριστική υποβολή των συνδυασμών και η επικύρωση των υποψηφιοτήτων στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (έως 22/08/2023), οι υποβληθέντες συνδυασμοί για τις Δημοτικές Εκλoγές ανέρχονται στους 947, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στους 24.216 και οι υποψήφιοι σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων στους 22.951.

Όσον αφορά στις Περιφερειακές Εκλoγές οι υποβληθέντες συνδυασμοί ανέρχονται στους 51 και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στους 2.554.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο : www.ypes.gr

Είστε υποψήφιος; Δείτε πως να αυξήσετε την προβολή σας

Για εσάς που είστε υποψήφιος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλoγές, έχουμε ετοιμάζει ένα αποκλειστικό πακέτο προβολής από το . και το .

Τι περιλαμβάνει:

  • Προβoλή στην διαδικτυακή εκπομπή “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ”
  • Συνέντευξη στο insuranceforum.gr
  • Κοινοποίηση της συνέντευξης στα social media του insuranceforum.gr
  • Προβoλή από το εβδομαδιαίο newsletter του insuranceforum.gr σε 15.000 συνδρομητές

Επωφεληθείτε της προσφοράς και ενισχύστε τη δημόσια εικόνα σας μέσω της προβολής σας σε έναν από τους πιο ισχυρούς κλάδους, αυτόν της ασφαλιστικής αγοράς!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα