Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ενημερωτική εκδήλωση του ΣΔΑΕ με θέμα «Η κλιματική αλλαγή και η αναγκαιότητα της ασφάλισης»

Δημοσίευση: 13/02/2023
ΣΔΑΕ

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Α.Ε)

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 17.00 έως 20.00 στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονίκη)

Η κλιματική αλλαγή το τελευταίο διάστημα ανατρέπει όλο και πιο βίαια την καθημερινότητα νοικοκυριών και επιχειρήσεων με την μορφή όλο και πιο ακραίων καιρικών φαινομένων.

Αυτή η εξέλιξη θέτει σε πρώτο πλάνο την αξία της ασφάλισης με την ασφαλιστική βιομηχανία να καλείται να διαχειριστεί το οικονομικό βάρος των καταστροφών.

Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η ανάδειξη της αναγκαιότητας της ασφάλισης ώς μέσο αντιμετώπισης αυτής της νέας πραγματικότητας.

Το θέμα θα παρουσιάσουν ειδικοί εντός και εκτός του ασφαλιστικού χώρου, οι οποίοι θα αναδείξουν τα δεδομένα της νέας αυτής πραγματικότητας και παράλληλα θα προτείνουν λύσεις.

Με την ευκαιρία της πρώτης αυτής εκδήλωσης του Σ.Δ.Α.Ε για το 2023 θα γίνει και η τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Δ.Α.Ε θα χαρεί να υποδεχθεί όλους τους επαγγελματίες του Ν. Θεσσαλονίκης, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και μη, και να συζητήσει μαζί τους για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή και την συσχέτιση με τον ασφαλιστικό κλάδο.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οικονομικά οι εταιρείες:

A.I.G Ασφαλιστική

Extra Assistance

Groupama Ασφαλιστική

Ionios New Agency System

Ορίζων 1964 Ασφαλιστική

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του συνδέσμου www.sdae.gr καθώς και από τα social media.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»