Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση | Δείτε τι ειπώθηκε

Δημοσίευση: 09/05/2023
εκδήλωση, ασφαλιστική διαμεσολάβηση, η επόμενη μέρα της ασφαλιστικής αγοράς

Ολοκληρώθηκε χθες 8 Απριλίου η εκδήλωση “Η επόμενη μέρα της ασφαλιστικής αγοράς. Ο ρόλος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην εξέλιξή της”, υπό την διοργάνωση της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Πρόκειται για μία ανοιχτή συζήτηση εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιρειών με πολιτικούς για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην γενικότερη ανάπτυξη της αγοράς καθώς επίσης και της χώρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του ΕΕΑ , και του Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ.

Κατά το πρώτο πάνελ της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων κ. Παναγιώτης Τσακλόγλου (ΝΔ), κα ‘Εφη Αχτσιόγλου (ΣΥΡΙΖΑ) και κ. Παύλος Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) εξέφρασαν τις απόψεις τους για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και δέχτηκαν ερωτήσεις από εκπροσώπους ασφαλιστικών εταιρειών και φορέων που συμμετείχαν.

Στο δεύτερο μέρος, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών – εκπροσώπων των αντίστοιχων φορέων, με στόχο να αναδειχθεί η αξία και η συμβολή του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς.

Οι εκπρόσωποι Ι. Καντώρος, INTERAMERICAN, Π. Δημητρίου, GENERALI,  Χρ. Γεωργακόπουλος, ALLIANZ -ΕΥΡ. ΠΙΣΤΗ, Δ. Ζορμπάς, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ και Ν. Ζάχος, NP Ασφαλιστική απάντησαν έπειτα σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τον κλάδο.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης:

 

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»