Σάββατο, Μάι 8 2021

Ανοίγει η εστίαση 3 με 4 Μαΐου – Στις 14 Μαΐου το άνοιγμα των διαπεριφερειακών μετακινήσεων

Είναι πλέον γεγονός! Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε το πράσινο φως για την επανεκκίνηση της εστίασης έπειτα από 6 μήνες λουκέτου. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άνοιγμα των εστιατορίων και των καφετεριών προγραμματίζεται για τις 3 ή τις 4 Μαΐου, χωρίς να έχουμε ακόμη επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές, τα καφέ και τα εστιατόρια θα ανοίξουν με πολύ αυστηρούς όρους που περιλαμβάνουν τραπεζάκια έξω, συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατάστημα και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων.

Όσον αφορά τα σχολεία, τα κουδούνια των δημοτικών και των γυμνάσιων θα χτυπήσουν ξανά, πραγματοποιώντας δια ζώσης διδασκαλία από τη Δευτέρα 10 Μάϊου, ενώ οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις θα επιτραπούν από την Παρασκευή 14 Μάϊου.

Επιπλέον, οι ειδικοί πρότειναν την παράταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τις 22:00 τη Μεγάλη Εβδομάδα και από τη Δευτέρα του Πάσχα έως τις 23:00.

Σημειώνεται, ότι το άνοιγμα της εστίασης αφορά αποκλειστικά τους εξωτερικούς χώρους τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα ασφαλείας που είναι σε ισχύ.

 

Διαβάστε Ακόμα

«Q&A για το marketing και την ανάπτυξη των ασφαλιστικών σας γραφείων» Μη χάσετε το νέο διαδραστικό webinar του insurancewebinars.gr τη Δευτέρα στις 18:00!

Τα αγαπημένα επιμορφωτικά webinars των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου έρχονται δυναμικά στο ανανεωμένο insuranceforum.gr τη Δευτέρα 5 Απριλίου στις 18:00 με ένα δωρεάν διαδραστικό webinar