Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Εγκαίνια για το νέο ασφαλιστικό γραφείο του κ. Κ. Κότσαλου στην πόλη του Μεσολογγίου

Ο Κώστας Κότσαλος ένας δραστήριος νέος από το Νεοχώρι Οινιαδών, έκανε το επόμενο βήμα και αποφάσισε να επενδύσει στο τόπο της Ι.Π. Μεσολογγίου, κάτι που λίγοι αποφασίζουν.

Αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και ανοίγοντας το ασφαλιστικό του γραφείο παρέχοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες και τους πολίτες της περιοχής του Μεσολογγίου και όχι μόνο.

Αρκετοί ήταν οι φίλοι που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Ιουλίου και τίμησαν με την παρουσία τους τον νεαρό επιχειρηματία στο νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το παρόν έδωσαν και κάποιοι από τον ασφαλιστικό κόσμο μεγάλων εταιριών, όπως, ο κ. Μπερτσιας Κωνσταντίνος Αντιπρόεδρος «Μινέττα» και πρώην Προεδρος ασφαλιστικων εταιρειών Ελλαδος, ο κ. Μακόγλου Δημήτριος Διευθυντής πωλήσεων «Μινέττα», η κα. Ζερβού Εύη Επιθεωρητής Πωλήσεων, ο κ. Σιγάλας Ιωαννης Περιφερειακός Διευθυντής «Ευρωπαϊκής Πίστης» και η κα Σωτηροπούλου Δήμητρα Διευθύντρια «Ευρωπαϊκή Πίστης» και ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου!

πηγή: https://www.eleftherifoni.gr/

Διαβάστε Ακόμα