Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Εγκαίνια για το νέο Πολυϊατρείο Medifirst της Interamerican στο Περιστέρι

Δημοσίευση: 05/04/2023
Medifirst, Interamerican
Οι κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας της Interamerican και Willem van Duin, τ. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Achmea με την ομάδα ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του πολυϊατρείου Medifirst.

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου το τρίτο πολυϊατρείο Medifirst της Interamerican άνοιξε επίσημα τις πόρτες του, προσφέροντας σύγχρονες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας μέσω 14 ιατρικών και 5 διαγνωστικών τμημάτων στους δημότες του Περιστερίου και των όμορων δήμων της Αττικής.

Τα εγκαίνια του Medifirst Περιστερίου τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου, Γιώργος Μπεκιάρης, Αντιδήμαρχος Υγείας, Γιάννης Καλαντώνης, πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Περιστερίου.

Το Medifirst Περιστερίου από την έναρξη της λειτουργίας του στις αρχές Οκτωβρίου 2022, έχει υποδεχτεί περίπου 10.000 περιστατικά. Μόνο κατά τους 2 πρώτους μήνες του 2023 διαχειρίστηκε 4.728 περιστατικά ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 2.403 επισκέψεις σε ιατρούς, 2.120 διαγνωστικές εξετάσεις και 205 checkup, στοιχεία που επιβεβαιώνουν τη στρατηγική επιλογή της Interamerican να επενδύσει στη συγκεκριμένη περιοχή.

Εγκαίνια για το νέο Πολυϊατρείο Medifirst της Interamerican στο Περιστέρι
Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας της Interamerican, Willem van Duin, τ. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Achmea, Γιώργος Μπεκιάρης, Αντιδήμαρχος Υγείας Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Δήμαρχος Περιστερίου, Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican.

Τα Medifirst  αποτελούν ένα μοναδικό, ιδιαίτερα καινοτομικό και ανθρωποκεντρικό μοντέλο παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στη χώρα μας. Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους πριν 20 χρόνια και σήμερα  έχουν παρουσία στην Αργυρούπολη, στο Μαρούσι και πρόσφατα στο Περιστέρι. Στελεχώνονται  από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχοντας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες. Λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και μπορούν  να καλύψουν τις ανάγκες για ιατρικές υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και διαχείρισης χρόνιων ασθενειών είτε αυτές αφορούν προγραμματισμένα ή έκτακτα περιστατικά.

Ο κος Γιάννης Καντώρος, CEO Interamerican δήλωσε σχετικά: «Στην Interamerican η αξία της πρόληψης και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής και λειτουργίας μας, και για αυτό το λόγο επενδύουμε σε ιατρικές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που λειτουργούν συμπληρωματικά στο δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας, προς όφελος πάντα των συμπολιτών μας».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη την πρωτοβουλία της Interamerican, καθώς όπως δήλωσε με το νέο Πολυϊατρείο Medifirst αναβαθμίζεται περαιτέρω η περίθαλψη των πολιτών σε έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας».

Ο κος Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican.
Ο κος Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Solo Travel: Συμβουλές & Προορισμοί

Ταξιδεύεις μόνος και ψάχνεις για τις καλύτερες συμβουλές και προορισμούς; Μην ανησυχείς, έχουμε τις απαντήσεις! Το solo travelling μπορεί να είναι απίστευτα απελευθερωτικό και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»