Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2026

Έφυγε από τη ζωή ο Λάμπρος Προδρόμου, πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου

Δημοσίευση: 15/07/2026

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετά η ασφαλιστική κοινότητα της Κύπρου τον Λάμπρο Προδρόμου, από την Πενταγεία, κάτοικο Λευκωσίας, ο οποίος εξέπνευσε στις 12 Ιουλίου 2026, σε ηλικία 92 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση της με τις λεπτομέρειες της κηδείας η εταιρεία Prodromou & Makrygiannis.

Ο εκλιπών διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου κατά την περίοδο 1994 έως 1996, συμβάλλοντας καθοριστικά στη διαμόρφωση και ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς της Κύπρου σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών για τον κλάδο.

Ο Λάμπρος Προδρόμου πατέρας της Τώνιας Τσαγκάρη, πρώην Αναπληρώτριας Εφόρου Ασφαλίσεων, και του Κωνσταντίνου Προδρόμου, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Prodromou & Makrygiannis, θεωρείται από τους στυλοβάτες της κυπριακής ασφαλιστικής βιομηχανίας με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Λευκωσίας, στις 4:30 μ.μ. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 4:00 μ.μ. Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνουν εισφορές στο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Πηγή: cyprusinsurancenews.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Βαγγέλης Μαρινάκης

Στον Μαρινάκη το Allou Fun Park!

Στον ευρύτερο επιχειρηματικό σχεδιασμό του ομίλου Alter Ego Media στον κλάδο της ζωντανής ψυχαγωγίας φέρεται να εντάσσεται ο χώρος όπου

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»