Δευτέρα, 11 Μαΐου 2026

ΕΕΘ: Σεμινάριο για την τεχνητή νοημοσύνη αποκλειστικά για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Δημοσίευση: 11/05/2026

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ουσιαστική εκπαίδευση των μελών του.

Ο Πρόεδρος Κυριάκος Μερελής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Θ. σας προσκαλούν στο workshop που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 14:30, στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη», 1ος Όροφος, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 27.

Με εισηγητή τον Αθανάσιο Κουκουβή θα δουλέψουμε πάνω σε πραγματικές εφαρμογές του ChatGPT και πρακτικά εργαλεία για την καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Για να πετύχουμε τον απόλυτα πρακτικό και διαδραστικό χαρακτήρα του σεμιναρίου, ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται αυστηρά στα 30 άτομα. Αυτή η πρώτη συνάντηση σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, προκειμένου να εστιάσουμε στις δικές τους εξειδικευμένες ανάγκες.

Σύντομα θα ακολουθήσει ένας κύκλος από αντίστοιχες στοχευμένες δράσεις για διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους αλλά και για το ευρύτερο κοινό του επιμελητηρίου, ώστε όλα τα μέλη μας να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες.

Όσοι ανήκετε στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, προλάβετε να κλείσετε τη θέση σας μέσα από τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Η συμμετοχή παραμένει φυσικά δωρεάν για τα μέλη του ΕΕΘ με απαραίτητη την προεγγραφή.

Σύνδεσμος: https://forms.office.com/e/3Tv98vc7x0

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»