Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Ε.Ε.Θ. / Κυριάκος Μερελής: Άμεση αντίδραση στον αποκλεισμό των ασφαλιστών από το ΕΛΛΑΔΑ 2.0

Δημοσίευση: 12/08/2022
Ε.Ε.Θ. / Κυριάκος Μερελής: Άμεση αντίδραση στον αποκλεισμό των ασφαλιστών από το ΕΛΛΑΔΑ 2.0
Κυριάκος Μερελής

Την έντονη αντίδρασή του για τον αποκλεισμό του κλάδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, από τα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού, εκφράζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.).

Με πρωτοβουλία του κ. Κυριάκου Μερελή, Ασφαλιστικού & χρηματοοικονομικού συμβούλου, Υπεύθυνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ε.Ε.Θ,  συζητήθηκε το θέμα στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Θ. και αφού αναλύθηκαν όλες οι πτυχές του προβλήματος, έγινε δεκτή η πρόταση του για την αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας προς τους συναρμόδιους υπουργούς, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκη.

Στην επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφει ο πρόεδρος του Ε.Ε.Θ., Μ. Ζορπίδης, επισημαίνεται ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές έχουν υποστεί τις συνέπειες μιας συνεχούς αδικίας, καθώς έχουν αποκλειστεί εδώ και πολλά χρόνια από όλα τα Κοινοτικά και Εθνικά προγράμματα ενίσχυσης και υποστήριξης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Και φυσικά ζητείται η άμεση διόρθωση των διακρίσεων που γίνονται στα προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού μεταξύ επαγγελματικών κλάδων.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»