Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

ΕΕΚΕ: Διαγραφή οφειλής ποσού 30.332,00€ στεγαστικού δανείου σε καταναλωτή με αναπηρία

Δημοσίευση: 16/01/2024
διαγραφή οφειλών ατόμου με αναπηρία, ΕΕΚΕ

Αβέβαιο το μέλλον των ατόμων με αναπηρία εξαιτίας της μη δυνατότητας εύρεσης εργασίας, του χαμηλού εισοδήματος και της ακρίβειας.

Τρανταχτό παράδειγμα η υπόθεση 47χρονου υπερχρεωμένου καταναλωτή με αναπηρία του οποίου το εισόδημα από μισθωτή εργασία δεν ξεπερνά τα 400€ μηνιαίως. Κατάληξη της οικονομικής του κατάστασης και των οφειλών του, ήταν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του σε τράπεζες και ΔΕΚΟ με αποτέλεσμα τη διακοπή παροχής  ρεύματος και νερού.

Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας κλήθηκε να διαχειριστεί στεγαστικό δάνειο ύψους 47.132,00€ για το οποίο πέτυχε διαγραφή ποσοστού 64,36%, δηλαδή 30.332,00€. Το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 60 μηνιαίες δόσεις.

H ΕΕΚΕ παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα.

Καλούνται οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»