Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

ΕΑΕΕ: Μέλος της Global Federation of Insurance Association (GFIA) η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος

Δημοσίευση: 09/01/2024
ΕΑΕΕ, GFIA

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) έγινε μέλος της Global Federation of Insurance Association (GFIA).

Η GFIA ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του κλάδου στην παροχή πληροφοριών σε διεθνείς ρυθμιστικούς φορείς και την αποτελεσματικότερη συμβολή στον διεθνή διάλογο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική ένωση, η οποία εκπροσωπεί εθνικές και περιφερειακές ασφαλιστικές ενώσεις, παρεμβαίνοντας για λογαριασμό τους σε κυβερνήσεις, διεθνείς ρυθμιστικές αρχές και άλλους. Σήμερα αριθμεί ως μέλη της 42 ασφαλιστικές ενώσεις από όλο τον κόσμο.

Η Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της EΑΕΕ, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή της EΑΕΕ ως ενεργού μέλους της GFIΑ. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε με τις προτάσεις και τις θέσεις μας στο διάλογο που πραγματοποιείται στα όργανα της GFIΑ για όλες τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο παγκοσμίως, αλλά και να παρέχουμε χρήσιμη πληροφόρηση στα μέλη μας για ό,τι συμβαίνει σε διεθνές επίπεδο».

Περισσότερες πληροφορίες για τη GFIΑ εδώ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κυρανάκης

Κυρανάκης: Καθημερινό φαινόμενο οι κυβερνοεπιθέσεις -Η βάση δεδομένων του Κτηματολογίου δεν παραβιάστηκε

«Οι κυβερνοεπιθέσεις είναι καθημερινό φαινόμενο», τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού της Πλεύσης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»