Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.: Υποτροφία στη μνήμη Συμεών Κιούκα

Δημοσίευση: 15/05/2023
"Eφυγε" ο Συμεών Κιούκας, ιδρυτής και πρόεδρος της Cover Insurance

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. από κοινού με την COVER INSURANCE και τον Γιάννη Κιούκα, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στο έργο και την προσφορά του Συμεών Κιούκα και με αφετηρία την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά (2023-2024), παρέχουν πλήρη υποτροφία φοίτησης σε έναν εργαζόμενο, προερχόμενο απ’ τις δύο εταιρίες κάθε χρόνο, στο πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του ΕΙΑΣ (EIAS DIPLOMA in INSURANCE SCIENCE AND OPERATIONS).

Δικαιούχος της υποτροφίας για την προσεχή χρονιά είναι η αγαπητή συνάδελφος κα Βασιλική Χουλιάρα, υπεύθυνη εκδόσεων του Κλάδου Μεταφορών και Σκαφών της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο, αμφότερες οι εταιρίες, να αναγνωρισθεί εμπράκτως η ευδόκιμη παρουσία και προσφορά της στην εταιρία και στο δίκτυο, επί σειρά ετών.

Το ολοκληρωμένο και κατάλληλα ανασχεδιασμένο Ετήσιο Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών, διάρκειας διακοσίων πενήντα (250) εκπαιδευτικών ωρών, συνιστά ουσιαστική και διαχρονική εκπαιδευτική συμβολή του ΕΙΑΣ στην περαιτέρω ισχυροποίηση και επικαιροποίηση της τεχνογνωσίας των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς μας και οδηγεί τους αποφοίτους στην απόκτηση του καταξιωμένου Τίτλου Ασφαλιστικών Σπουδών EIAS Diploma in Insurance Science and Operations.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην νέα αυτή δυναμική πρωτοβουλία.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ο ΣΕΜΑ ζητά από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος να χρησιμοποιείται ο όρος «BROKER» αποκλειστικά για τους Μεσίτες Ασφαλίσεων και όχι για άλλες κατηγορίες διαμεσολάβησης

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4583/2018 (άρθρα 4.1.6 και 5.4.5) και την πρόσφατη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»