Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

«Δράση σήμερα, ανάπτυξη αύριο! Τα 5 βήματα της επιχειρηματικότητας για το 2021» To Insurance Forum εξασφάλισε κουπόνι ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης!

Δημοσίευση: 23/03/2021

Παρακολουθήστε δωρεάν την επιτυχημένη ομιλία του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα με θέμα «Δράση σήμερα, ανάπτυξη αύριο! Τα 5 βήματα της επιχειρηματικότητας για το 2021», που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από το concept – βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.

Την ομιλία παρακολούθησαν ζωντανά πάνω από 300 προεγγεγραμμένοι επιχειρηματίες. Το event πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού λόγω των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19 και μεταδόθηκε με LIVE STREAMING διαδικτυακά.

Μπορείτε να δείτε την ομιλία, μαγνητοσκοπημένη on demand εδώhttps://marketingconsultant.gr/seminaria/omilia-drasi-simera-anaptyxi-ayrio/

Θεματολογία:

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην κοινωνία μας με την πανδημία Covid-19, τα συνεχόμενα lockdown, τους περιορισμούς στις μετακινήσεις και την αβεβαιότητα του πότε θα τελειώσει όλο αυτό, η επιχειρηματικότητα -και ειδικά η μικρομεσαία- έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό.

Οι επιχειρηματίες σήμερα καλούνται να καταφέρουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, με την μειωμένη ρευστότητα και παράλληλα να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όταν η οικονομία επανεκκινήσει. Βάσει των ερευνών, των προβλέψεων και των προηγούμενων αντίστοιχων συνθηκών (ιστορικό) διαφαίνεται πως η κατανάλωση θα εκτιναχθεί ξαφνικά, με πελάτες και καταναλωτές να θέλουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Μην ξεχνάτε πως σήμερα – κυρίως λόγω της ευκολίας της διάδοσης της πληροφορίας- οι επιλογές που έχουν οι πελάτες μας είναι πολλές και η μεταπήδηση τους σ’ έναν ανταγωνιστή μας εύκολη.

Σήμερα είναι ευκαιρία να:

  1. Θέσουμε τις επιχειρηματικές βάσεις της στρατηγικής μας για το επόμενο εξάμηνο
  2. Ενισχύσουμε την διαφοροποίησή μας
  3. Βελτιώσουμε τα πρωτόκολλα εξυπηρέτησης των πελατών μας
  4. Ετοιμάσουμε το marketing offer μας ώστε να εμφανιστούμε δυναμικά στο μυαλό (και στην καρδία) των πελατών μας όταν αυτοί επιστρέψουν

Απαιτείται λοιπόν δράση σήμερα για την ανάπτυξη του αύριο. Η προτεινόμενη αυτή δράση θα παρουσιάστηκε μέσα από 5 βήματα.

Μπορείτε να δείτε την ομιλία, μαγνητοσκοπημένη on demand εδώhttps://marketingconsultant.gr/seminaria/omilia-drasi-simera-anaptyxi-ayrio/

Κουπόνι ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση στο checkout: insuranceforum21

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»