Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

DIN AGENTS: Σε 5 προορισμούς στο Αιγαίο ταξίδεψε τους διακριθέντες συνεργάτες της

Δημοσίευση: 24/10/2023
DIN AGENTS, ταξίδι επιβράβευσης

Τους ανθρώπους που συνεργάζεται και διακρίθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα επιβράβευσε η DIN AGENTS σε συνεργασία με την Interasco με μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Αιγαίο.

Η διοίκηση της εταιρείας θεωρώντας ότι βασικός άξονας της ανάπτυξής της είναι το δίκτυο της και τα αποτελέσματα που παράγονται είναι απόρροια συλλογικού έργου και ομαδικότητας, συνεχίζει να επενδύει στους συνεργάτες της πολυεπίπεδα.

Οι επιτυχόντες του 4μηνου Διαγωνισμού Πωλήσεων για την προώθηση των προγραμμάτων της Interascο που είχαν την υψηλότερη απόδοση είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα υπέροχο τριήμερο σε νησιά του Αιγαίου, με διαμονή στο πολυτελές Κρουαζιερόπλοιο της CELESTYAL CRUISES. Επισκέφτηκαν τη Μύκονο, την Πάτμο, το Ηράκλειο, την Σαντορίνη καθώς και το Κουσάντασι με εκδρομή στην αρχαία Έφεσο, όπου θαύμασαν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό της Μικράς Ασίας.

Ήταν μια ξεχωριστή κρουαζιέρα που χάρισε στους συνεργάτες όμορφες στιγμές, αλλά και τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη και των 2 εταιρειών. Από το στελεχιακό δυναμικό της DIN AGENTS συμμετείχαν οι Θοδωρής Αντωνογεώργος και Μίλτος Παρλαμάς, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Γιώργος Λυκογεώργος, η Υπεύθυνη Υποκαταστήματος Πατρών Μάρω Κοσμοπούλου και η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Ζωής και Υγείας Βίκυ Ρούμπου. Από την INTERASCΟ συμμετείχαν, ο Διευθυντής Πωλήσεων Κώστας Αρβανίτης, η προϊσταμένη κλάδου αυτοκινήτου Νατάσα Αισώπου και η προϊσταμένη κλάδου πυρός Κατερίνα Μπαλίνη.

Στο ταξίδι αναδείχθηκε η διάθεση ομαδικότητας όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο ταξίδι του 2024. Από την πλευρά της η DIN AGENTS ευχαρίστησε όλους τους επιτυχόντες για τη μεγάλη συνεισφορά τους στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της εταιρείας.

Το ποσοστό αύξησης καθαρών ασφαλίστρων για φέτος βρίσκεται στα επίπεδα του 18%, ενώ η πρόβλεψη είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά με άνοδο άνω του 20%.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»