Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Digital Finance Awards 2023: Οι 4 Κυπριακές εταιρείες που αναδείχθηκαν

Δημοσίευση: 02/03/2023
Digital Finance Awards

Σε πανηγυρικό κλίμα και παρουσία στελεχών του τραπεζικού και ασφαλιστικού κλάδου από Ελλάδα και Κύπρο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα, η τελετή απονομής των Digital Finance Awards.

Τα Digital Finance Awards διοργανώθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από Boussias Communications και είχαν σκοπό να αναδείξουν επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού για τον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό τομέα.

Ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν βρέθηκαν και 4 οργανισμοί από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα από τον Ασφαλιστικό Κλάδο διακρίθηκαν:

  • Universal Life απέσπασε την Αργυρή Διάκριση στην κατηγορία “Best Mobile App”, για την κινητή εφαρμογή για τη Διαδικτυακή Πύλη Πελατών U connect.
  • H μεσιτική εταιρεία διαμεσολάβησης So Easy Insurance Brokers απέσπασε επίσης αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Best Paperless Digital Initiative”, για την 100% Paperless πλατφόρμα SoEasy Plus.

Από τον τραπεζικό κλάδο διακρίθηκαν οι Τράπεζα Κύπρου όπου απέσπασε 4 βραβεία και η Ancoria Bank.

Τράπεζα Κύπρου απέσπασε 3 Χρυσά Βραβεία στις κατηγορίες “Best Paperless Digital Initiative” για το Cheque Deposits through Mobile, “Best CRM / Data Analytics / Customer Profiling Initiative” για το Moneyfit και στην κατηγορία “Best Digital Platform” για την πλατφόρμα Jinius. Τέλος απέσπασε αργυρή διάκριση στην κατηγορία “Best Mobile App”.

Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από τις Κριτικές Επιτροπές για το Digital Banking και το Digital Insurance οι οποίες απαρτίζονται από Κορυφαία Στελέχη της Αγοράς, Επιφανείς Experts και Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το Εξωτερικό.

H Επιτροπή Αξιολόγησης για τις υποψηφιότητες του Ασφαλιστικού Κλάδου, απαρτιζόταν από 40 καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς σε Κύπρο, Ελλάδα και Εξωτερικό με πρόεδρο τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Χρήστο Ξενάκη. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν και 5 Κύπριοι καλύπτοντας όλο το φάσμα της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»