Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

1st Cyber Security Conference – Thessaloniki 2023 | Πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας στο πρώτο συνέδριο για το Cyber Security στη Ελλάδα!

Δημοσίευση: 18/04/2023
Cyber Security Conference

Πραγματοποιήστε δωρεάν την εγγραφή σας στο 1st Cyber Security Conference και εξασφαλίστε μία θέση στο πρώτο συνέδριο για την κυβερνοασφάλεια στη Β. Ελλάδα!

To Cyber Security Conference 2023 διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ορθή ενημέρωση επιχειρήσεων και επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις υφιστάμενες διαδικτυακές απειλές καθώς επίσης και για τις εξελίξεις γύρω από την κυβερνοασφάλεια!

Τα τελευταία χρόνια λόγω της ψηφιοποίησης της καθημερινότητας οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν τον Νο1 κίνδυνο για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Σε μία εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία οργανισμοί, επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και απλοί ιδιώτες αποτελούν στόχο επίδοξων hackers και καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά χιλιάδες διαδικτυακές απειλές.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες προστασίας που δημιουργούνται γύρω από την ψηφιακή μας παρουσία, το  1st Cyber Security Conference έρχεται στις 27 Απριλίου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει απαντήσεις, μέσα από μία πλούσια ατζέντα ομιλητών – επαγγελματιών του κλάδου της κυβερνοασφάλειας!

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία

  • να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου
  • να λάβουν ενημερωτικό υλικό
  • να κλείσουν προσωπικές συναντήσεις με εκπροσώπους των χορηγών

Οι συναντήσεις μπορούν να προγραμματιστούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του συνεδρίου, για οποιουδήποτε φύσεως θέμα!

Για τη διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο Cyber Security Conference, από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/1st-cyber-security-conference-/

Συμμετοχή στο Networking Dinner

1st Cyber Security Conference - Thessaloniki 2023 | Πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας στο πρώτο συνέδριο για το Cyber Security στη Ελλάδα!

Μετά τη λήξη του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε έναν μοναδικό χώρο με ποικιλίες γεύσεων, μαζί με καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου.

Γιατί να συμμετάσχετε;

Η Insurance Innovation για ακόμη μία φορά καινοτομεί προσθέτοντας στο 1st Cyber Security Conference αυτό που κάνει όλα τα συνέδριά της να ξεχωρίζουν, το networking.

Στελέχη των χορηγών – εταιρειών του συνεδρίου καθώς και επαγγελματίες – ενδιαφερόμενοι του κλάδου, θα έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν εξαιρετικό χώρο, ενώ παράλληλα θα συζητήσουν για θέματα της αγοράς και ενδεχόμενες συνεργασίες, σε πιο κλειστό επαγγελματικό κύκλο.

Η συμμετοχή σας στο Networking Dinner αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και σύναψης συνεργασιών με τους επαγγελματίες του κλάδου.

Το κόστος για την συμμετοχή περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με κρασί ή μπύρα.

Το δείπνο θα παρατεθεί από 21.00 – 23.00

Για να εξασφαλίσετε θέση στο Networking Dinner, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο Cyber Security Conference, από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/1st-cyber-security-conference-/

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται  η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: CYGNUS, DESIGNIA INSURANCE BROKERS, EMPIST, FORTINET | GCC,  GIANT STRIDE IT SERVICES, SPECTRUM, TICTAC LABORATORIES, UBITECH

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTS

ΒΡΟΝΖΕ: Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ, INTERWORKS.CLOUD

Το Cyber Security ConferenceThessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, CISCO, Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, epixeiro.gr, grtimes.gr, karfitsa.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, mynews.gr, myportal.gr, olathessaloniki.com, startup.grΖΟΟ 90.8

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αύριο Σάββατο 21/01/2023 στις 11:30π.μ. στο Valis Resort & Spa στην Αγριά του Βόλου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της ΠΟΑΔ. 

Οι οκτώ τρόποι με τους οποίους θα συμβάλει η ΠΟΑΔ στην εφαρμογή του Νέου Νόμου 5116/2024 για την ασφάλιση των μεγάλων επιχειρήσεων έναντι των φυσικών καταστροφών

Με ποιον τρόπο θα συμβάλει η ΠΟΑΔ στην εφαρμογή του Νέου Νόμου 5116/2024 για την ασφάλιση των μεγάλων επιχειρήσεων έναντι

Ο ΣΕΜΑ ζητά από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος να χρησιμοποιείται ο όρος «BROKER» αποκλειστικά για τους Μεσίτες Ασφαλίσεων και όχι για άλλες κατηγορίες διαμεσολάβησης

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4583/2018 (άρθρα 4.1.6 και 5.4.5) και την πρόσφατη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»