Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Contract: Ο Χρήστος Δίγκας Υπεύθυνος Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης & Ανάπτυξης στην Κεντρική-Δυτική Μακεδονία!

Δημοσίευση: 04/07/2024

Στοχευμένη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας – Η ανάπτυξη του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης προτεραιότητα για την Contract

Η Contract ΑΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κ. Χρήστο Δίγκα, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Υπευθύνου Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης & Ανάπτυξης στην περιοχή της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Δίγκας, είναι ενεργός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής τα τελευταία 10 χρόνια, δραστηριοποιούμενος στην ασφαλιστική αγορά της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, όπου και διατηρεί επιτυχημένο γραφείο με έδρα την Έδεσσα. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και πολύτιμες γνώσεις, τόσο στον ασφαλιστικό κλάδο, όσο και στον τραπεζικό λόγω της 10ετούς του θητείας στην Τράπεζα Κύπρου, αναμένεται να συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του υποκαταστήματος της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, υπό τα νέα του καθήκοντα, ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, θα συμβάλει στην εταιρική στρατηγική για ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών και επίτευξη των ποιοτικών και παραγωγικών αποτελεσμάτων.

Η συνεργασία με τον κ. Δίγκα, αποτελεί μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο διαρκώς αυξανόμενο δυναμικό της Contract, αποδεικνύοντας ότι η διοίκηση επενδύει στρατηγικά σε καταξιωμένα στελέχη, με στόχο τη διαρκή και ποιοτική υποστήριξη, αλλά και τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της.

Η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό της Contract, καλωσορίζουν τον κ. Δίγκα στην εταιρία και του εύχονται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»