Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Η Contract AE παραμένει 1η στην Ελλάδα σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλίσεων εκτός Αττικής στην Interamerican

Ο κος Ευστάθιος Μπουτάκης, Γενικός Διευθυντής Contract Network, παραλαμβάνει το βραβείο της εταιρίας.

Η Contract ΑΕ πρωταγωνίστησε για ακόμη μια χρονιά στα Sales Awards, τελετή βραβεύσεων με διοργανώτρια την ασφαλιστική εταιρία Interamerican, κατακτώντας την 1η θέση πανελλαδικά σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλίσεων 2021, εκτός Αττικής.

Η κατάκτηση της διάκρισης αυτής για 5η συνεχή χρονιά αποτελεί απόδειξη της δυναμικής της εταιρίας και αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό, την ποιότητα στην παροχή ασφαλιστικών & χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και τις υψηλές αξίες που την χαρακτηρίζουν, από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Η Contract AE παραμένει 1η στην Ελλάδα σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλίσεων εκτός Αττικής στην Interamerican
Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά ο κος Ευστάθιος Μπουτάκης, η κα Γιώτα Καλκανάκου – Συγγρού, ο κος Ξενοφών Πιπιτός και ο κος Δημήτριος Μπουτάκης.

Το βραβείο της Contract παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του Contract Network, κος Ευστάθιος Μπουτάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Σύμβουλο Διοίκησης και ιδρυτή της εταιρίας κο Δημήτριο Μπουτάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο νέος Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κος Ξενοφών Πιπιτός, ο οποίος αποτελεί σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρίας με όραμα την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξή της.

Με την παρουσία της τίμησε την ομάδα μας και η κα Καλκανάκου – Συγγρού Γιώτα, ο σύζυγος της οποίας, Σταμάτης Συγγρός, υπήρξε ιδρυτής και εμπνευστής της «VICTORY PROMISE AE», με την οικογένεια του οποίου υφίστανται στενοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο για αμφότερα τα μέρη.

Η διοίκηση της Contract συγχαίρει το σύνολο των Συνεργατών της ανά την Ελλάδα, αλλά και όλους όσους εργάστηκαν, συμβάλλοντας σε ακόμη μια σημαντική διάκριση για την εταιρία!

Η Contract AE παραμένει 1η στην Ελλάδα σε εγγεγραμμένα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλίσεων εκτός Αττικής στην Interamerican

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά