Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Νέο οικονομικό webinar της Coface: Ανάλυση των Προοπτικών της Οικονομίας για το 2024: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, με αυξανόμενους πολιτικούς κινδύνους

Δημοσίευση: 19/10/2023
coface, webinar

Νέο webinar οικονομικού ενδιαφέροντος έχει οργανώσει η Coface με θέμα “Ανάλυση των Προοπτικών της Οικονομίας για το 2024: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, με αυξανόμενους πολιτικούς κινδύνους”. Το webinar θα λάβει χώρα διαδικτυακά την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 στις 12.00 μ.μ.

Το webinar θα επικεντρωθεί στις οικονομικές προοπτικές του ερχόμενου έτους καθώς και στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε το 2024 σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Οι αυξανόμενοι πολιτικοί κίνδυνοι, η οικονομική αστάθεια, η κλιματική αλλαγή και ο πληθωρισμός είναι αναμφιβόλως μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν διεθνώς την οικονομία καθώς επίσης και την λειτουργεία των κρατικών οργανισμών και των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Τα δεδομένα που έχουμε διαθέσιμα μέχρι στιγμής μπορούν να προβλέψουν σχεδόν απολύτως την οικονομική πορεία το 2024.

Στο webinar θα αναλυθούν διεξοδικώς αυτές οι προκλήσεις μέσα από εμπεριστατωμένες απόψεις και έρευνες.

Συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα είναι ο Bruno De Moura Fernades, Επικεφαλής της Μακροοικονομικής Έρευνας, ο Marcos Carias, Οικονομολόγος Νοτίου Ευρώπης, η Seltem Iyigün, Οικονομολόγος Μέσης Ανατολής και Τουρκίας και ο Aroni Chaudhuri, Οικονομολόγος Αφρικής. Συντονίζει η Antonella Vona, Περιφερειακή Διευθύντρια Επικοινωνίας, Μεσογείου και Αφρικής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προχωρήσουν στην εγγραφή τους άμεσα, έως και μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής του webinar προκειμένου να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας από εδώ: register.gotowebinar.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»