Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

CNP ΖΩΗΣ: Ασφάλεια και προστασία για την υγεία κάθε γυναίκας!

Δημοσίευση: 08/03/2022

Χρόνια Πολλά με Ειδική Έκπτωση 15% στο κορυφαίο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care

Στις 8 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μία γιορτή για τους αγώνες, το θάρρος και το σθένος γυναικών που έγραψαν ιστορία αξιοπρέπειας, σεβασμού και ίσων δικαιωμάτων.

Αυτή τη γιορτή τιμά και η CNP ΖΩΗΣ, με μία ξεχωριστή προσφορά. Για όλο τον Μάρτιο, το πιο σύγχρονο και ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα, Bonjour Womans Care, παρέχεται με προνομιακή έκπτωση 15% στα ασφάλιστρα.

Το Bonjour Woman’s Care είναι ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει δύσκολα περιστατικά υγείας, ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει, κάθε στιγμή, σιγουριά.

H CNP ΖΩΗΣ, είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

*Σημειώνεται πως για όλο τον Μάρτιο, συνεχίζεται η παροχή έκπτωσης 15% και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα της κατηγορίας Σοβαρών Ασθενειών (Bonjour Multicover, Bonjour Mans Care & Bonjour Kids Care), στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Bonjour Woman’s Care.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ασφάλισης Bonjour Woman’s Care, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.cnpzois.com) ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: cnpzois@cnpgreece.com), ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»