Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

CNP Cyprus: “Μαζί, για έναν πλανήτη πιο καθαρό!” για την Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον

Δημοσίευση: 26/09/2023
Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον»
Μαζί, για έναν πλανήτη πιο καθαρό!

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον»

Στην προσπάθεια για έναν πλανήτη πιο καθαρό, ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους οι θυγατρικές του Γαλλικού Πολυεθνικού Ασφαλιστικού Κολοσσού CNP Assurances και οι εργαζόμενοί τους σε 19 χώρες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “World CleanUp Day”.

Εφαρμόζοντας την κοινωνική και περιβαλλοντική του πολιτική, ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Σε αυτή συμμετείχαν το προσωπικό των εταιρειών του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στην Κύπρο, καθώς επίσης και το προσωπικό των εταιρειών CNP ΖΩΗΣ και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα Ελλάδος) στην Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου, μαζί με μέλη των οικογενειών τους, φίλους  και συνεργάτες, ανταποκρίθηκαν και φέτος στην πρόσκληση. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου οργανώθηκαν σε ομάδες, με στόχο τη συλλογή απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών:

  • Στο πάρκο Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη, σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου στη Λευκωσία και,
  • Στον περιβάλλοντα χώρο και στο παράκτιο μέτωπο του “Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας” (στην Αθήνα-περιοχή Νέου Φαλήρου)

 

Η ενέργεια αυτή πηγάζει από την ευρύτερη αποστολή του Ομίλου CNP CYPRUS, όπου η υπεύθυνη επιχειρηματική πρακτική συνδέεται με τις προσπάθειες για έναν καλύτερο, περισσότερο βιώσιμο κόσμο. Με προτεραιότητες την προστασία του περιβάλλοντος και την ανταπόκριση στις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες.

Κινητοποιούμαστε όλοι! # All mobilised!CNP Cyprus: "Μαζί, για έναν πλανήτη πιο καθαρό!" για την Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»