Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Κωνσταντίνος Χατζόπουλος: Τα έργα θα μιλήσουν από μόνα τους – Μεράκι υπάρχει

Δημοσίευση: 15/09/2023
Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, δημοτικές εκλογές

“Ο κόσμος στις αυτοδιοίκητες εκλογές ζητά έναν άνθρωπο που θα μπορεί να μιλήσει, ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Χατζόπουλος, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη, “Μπροστά Μαζί Δήμος Δέλτα” στο “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο“.

Ήδη από τη φύση του επαγγέλματος, ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής καλείται καθημερινά να συμβαδίσει με τις ανάγκες του πελάτη του, να τον βοηθήσει και να τον προτείνει τα βέλτιστα προς το συμφέρον του. “Ο καλός και σοβαρός ασφαλιστικός διαμεσoλαβητής κρίνεται από την εμπιστοσύνη που αποπνέει“, τονίζει ο κ. Χατζόπουλος. Αυτό ακριβώς είναι το προσόν που κατέχει ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και αυτό που τον καθορίζει κατάλληλο για έναν τέτοιο ρόλο.

Ο ίδιος κόσμος που θα βρει σαν πελάτη το γραφείο μας είναι ο ίδιος κόσμος που είναι δημότης και κάτοικος στην περιοχή μας. Τα ίδια προβλήματα θα συζητήσουμε, τα ίδια άγχη θα παρουσιάσουμε” επισημαίνει ο κ. Χατζόπουλος πολύ εύστοχα. Πράγματι, ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είναι κυρίως συμβουλευτικός ενώ ταυτόχρονα επιβάλλεται να είναι γνώστης των καταστάσεων. Ξέρει να αξιολογεί και να λειτουργεί στρατηγικά, γνωρίζει τα προβλήματα της κοινωνίας και δρα αντιστοίχως.

Ένας δήμος μοντέρνος και σύγχρονος είναι το ζητούμενο σύμφωνα με τον κ. Χατζόπουλο. Είναι σημαντικό, όπως αναφέρει, να δοθεί η κατάλληλη ώθηση στους νεαρούς ενήλικες ώστε να δημιουργηθεί μία ανοιχτή κοινότητα όπου μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και μελλοντικά να αναλάβουν τη διοίκησή της.

Σε αντίθεση ωστόσο με τις βουλευτικές εκλογές ο κόσμος ζητά άτομα εμπιστοσύνης, άτομα με σχέδιο. Είναι ύψιστης σημασίας ο κάθε πολίτης να μπορεί να απευθύνεται ελεύθερα στο Δήμο για οποιοδήποτε πρόβλημα τον ταλαιπωρεί.

Δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές της Βουλής. Εκεί πέρα το μεγαλύτερο μέρος το πάει χρωματικά και παραταξιακά“, αναφέρει, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως “στις αυτoδιοίκητες εκλογές θέλει έναν άνθρωπο τον οποίο θα τον έχει εμπιστοσύνη, θα μπορεί να τον κοιτάξει, θα μπορεί να τον μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή και μετά τις εκλογές θα μπορέσει να τον βρει“.

Το σωστό πλάνο και η κατάλληλη οργάνωση 

Προκειμένου να ανταπεξέλθει ένας δημοτικός σύμβουλος στο βάρος των ευθυνών του, πρέπει να λειτουργεί με προκαθορισμένο σχέδιο έχοντας ξεκάθαρους στόχους. “Αν δεν έχεις πλάνο, αν δεν έχεις ατζέντα, δεν μπορείς να ακολουθήσεις τα πράγματα του Δήμου, δεν μπορείς να πάρεις σοβαρές αυτοδιοικητικές αποφάσεις“, σημειώνει ο κ. Χατζόπουλος.

Ανάμεσα στους στόχους του κ. Χατζόπουλου είναι: ο θωρακισμός του Δήμου Δέλτα απέναντι σε φυσικές καταστροφές, η κάλυψη των βασικών αναγκών και η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, η ανάπτυξη υποδομών και η δημιουργία ενός σύγχρονου, ανοιχτού και εύσπλαχνου Δήμου.

Όρεξη υπάρχει. Μεράκι υπάρχει“, δηλώνει με σιγουριά.

Παρακολουθήστε εδώ, τη συζήτηση με τον κ. Χατζόπουλο:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Tack TMI Greece δημιουργεί την πρώτη ολοκληρωμένη εκπαιδευτική ακαδημία ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Τα τελευταία χρόνια, η πραγματικότητα στον ασφαλιστικό κλάδο αλλάζει καθημερινά. Οι οικονομικές εξελίξεις, η κλιματική κρίση, οι διαφορετικές ανάγκες και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»