Τρίτη, 9 Ιουνίου 2026

Χαλάνδρι: Διάρρηξη σε σπίτι ασφαλιστή με λεία άνω των 60.000 ευρώ (video)

Δημοσίευση: 15/01/2025
Κλοπή
κλοπή

Στόχος διαρρηκτών έγινε το βράδυ του Σαββάτου (11/01) η οικία ενός 67χρονου ασφαλιστή στο Χαλάνδρι, την ώρα που ο ίδιος και η οικογένειά του έλειπαν από το σπίτι. Το περιστατικό αποκαλύφθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν η αστυνομία ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη για την παραβίαση.

Το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έφερε εμφανή σημάδια διάρρηξης. Σύμφωνα με την κατάθεση του ασφαλιστή, οι δράστες αφαίρεσαν: ένα κουτί από το γραφείο του, το οποίο περιείχε 6.000 ευρώ σε μετρητά, μετρητά ύψους περίπου 35.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο, το οποίο παραβιάστηκε παρόλο που ήταν πακτωμένο στον τοίχο, κοσμήματα αξίας περίπου 20.000 ευρώ. Η συνολική λεία εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 60.000 ευρώ.

Η αστυνομία έχει συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο, ενώ αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για τον εντοπισμό των δραστών.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να είχαν πληροφορίες για την απουσία της οικογένειας και την ύπαρξη των μετρητών και των κοσμημάτων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στην ΕΡΤ1

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Η Generali επιβράβευσε τους Συνεργάτες του Υβριδικού Δικτύου με ένα πολυδιάστατο ταξίδι εμπειρίας στη Βαρκελώνη

Ένα ξεχωριστό τετραήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, σχεδιασμένο ως εμπειρία γνώσης, πολιτισμού και ουσιαστικής σύνδεσης με διαφορετικές εκφάνσεις της ευρωπαϊκής κουλτούρας,

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»