Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Carglass® – Νέες Διακρίσεις από Παγκόσμιο εταιρικό διαγωνισμό για τα βραβεία BEPA

Δημοσίευση: 05/04/2023
Carglass

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® Ελλάδος απέσπασε δύο σημαντικά βραβεία στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2022 (BEPA), της μητρικής της εταιρείας. Τα βραβεία BEPA αποτελούν διοργάνωση θεσμό για την εταιρεία Belron® και κινητήρια δύναμη για τους διακεκριμένους εργαζόμενους.

Τα βραβεία BEPA διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον όμιλο Belron® με βασικό Σκοπό να αναδείξουν τα άτομα ή τις ομάδες που αποδεικνύουν την υψηλή δέσμευσή τους και την πραγματική τους αφοσίωση στην εταιρεία, κάνοντας τη Διαφορά στην καθημερινότητά τους, τόσο για την εξυπηρέτηση των Πελατών, όσο και για τους Συναδέλφους τους. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σε όλο τον κόσμο από τον τέως CEO του ομίλου της Belron®, Gary Lubner, στο τελευταίο μήνυμά του προς τον κόσμο της Belron® πριν αποχωρήσει, μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον όμιλο.

Ο κ. Lubner αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το 2000 είχαμε μόλις 8.000 συναδέλφους σε 12 χώρες. Σήμερα απασχολούμε πάνω από 30.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 40 χώρες και είμαστε μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον κόσμο. Για μένα είναι αδιαμφισβήτητο ότι η επιτυχία της Belron® οφείλεται στους ανθρώπους της και στην επιδίωξή μας να κάνουμε τη Διαφορά με πραγματικό ενδιαφέρον σε ό,τι κι αν κάνουμε».

Φέτος, στα παγκόσμια βραβεία ξεχώρισαν δύο πολύ σημαντικές ομάδες για την εταιρεία που πραγματικά έκαναν την Διαφορά στην καθημερινότητα της Carglass® Ελλάδας, επιδεικνύοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε το τμήμα Supply Chain, το οποίο μέσα στις δύσκολες παγκόσμιες συνθήκες ανεφοδιασμού που έχουν προκληθεί τα τελευταία δύο χρόνια, κατάφερε να προμηθευτεί και να διαχειριστεί σχεδόν τον διπλάσιο όγκο προϊόντων προκειμένου να διασφαλίσει επαρκή αποθέματα και να είμαστε σε θέση να εξυπηρετούμε με την ίδια ταχύτητα και ποιότητα τους οδηγούς. Επιπλέον, βραβείο απέσπασε και η ελληνική ομάδα Ειδικών Κατασκευών, η οποία αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς και προσωπικό διαχείρισης, και είναι υπεύθυνη για την αποκατάσταση θραύσεων σε μη συμβατικά οχήματα, όπως μηχανήματα έργου, γερανούς και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος Belron® απένειμε βραβεία BEPA σε περισσότερα από 80 άτομα και ομάδες σε 26 χώρες.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»