Σάββατο, 13 Απριλίου 2024

Carglass®: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 9ος εσωτερικός διαγωνισμός Best of Belron® Greece 2024

Δημοσίευση: 30/01/2024
Carglass® Ελλάδας, Best of Belron® Greece

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 9ος τοπικός διαγωνισμός της Carglass® Ελλάδας που διεξήχθη την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου, για τη διεκδίκηση του τίτλου του καλύτερου τεχνικού της Carglass® Ελλάδας για το 2024.

Μεγάλος νικητής ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, τεχνικός της Carglass® από το 2021, στο κατάστημα του Κορωπίου, Αττικής.

Το Βest of Belron® Greece 2024 είναι ο ελληνικός εσωτερικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου τεχνικού για το 2024, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Carglass® Ελλάδας στον παγκόσμιο τεχνικό διαγωνισμό Best of Belron® που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Το Best of Belron® αποτελεί διαγωνισμό-θεσμό για τον όμιλο Belron® και επαναλαμβάνεται κάθε δύο έτη.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η δέσμευση και η τεχνική υπεροχή των τεχνικών του ομίλου σε όλες τις χώρες που έχει παρουσία. Η αξιολόγηση των τεχνικών βασίζεται στα αυστηρά πρότυπα και τα κριτήρια ασφαλείας που ορίζει το «Belron® Way of Fitting» σε περιστατικά οχημάτων με συστήματα ADAS, όπου μετά την αντικατάσταση του εμπρόσθιου παρμπρίζ απαιτείται η εργασία της παραμετροποίησης της κάμερας ADAS.

Στο Βest of Belron® Greece 2024, πέντε τεχνικοί διαγωνίστηκαν στην επισκευή και στην αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ οχημάτων και στην παραμετροποίηση κάμερας ADAS, για τη διεκδίκηση του τίτλου του καλύτερου τεχνικού της Carglass® Ελλάδας για το 2024. Ο τεχνικός που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ήταν ο Χριστόπουλος Κωνσταντίνος.

Στον διαγωνισμό παρευρέθηκαν οι εργαζόμενοι της Carglass® και συνεργάτες της εταιρείας από το πανελλαδικό δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης.

Ο Διαγωνισμός Best of Belron® δεν αναγνωρίζει μόνο τη δέσμευση και την πολύτιμη γνώση των τεχνικών, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύει τον βασικό Σκοπό της Carglass®, που δεν είναι άλλος από το να ολοκληρώνει κάθε εργασία δίνοντας Λύσεις στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»